Erkekler de lazer epilasyonu tercih ediyor

Her zaman bakımlı ve sağlıklı görünmek isteyenlere…

Haberin Devamı

Lazer epilasyon, tüm dünyada erkeklerin neredeyse kadınlar kadar tercih ettikleri yöntemler arasında yer alıyor. Vücut ve yüzde rahatsızlık verici derecede olan aşırı kıllanmalara karşı erkekler için çözüm oluyor. Uzman Estetisyen Pervin Dinçer, bu konuda erkeklere bazı önerilerde bulunuyor.

Özellikle sırt, ense, omuz, yanaklar ve boyun bölgesindeki kıllanmadan muzdarip erkekler için epilasyon öneriliyor. Uygulama 2 ayda bir yapılıyor ve kıl- ten rengine bağlı olarak ortalama 6-8 seansta sonuç alınıyor. Epilasyona düzenli devam edilir ise başladıktan sonra kıl sorunu yaşanmıyor. Sonuç da kalıcı oluyor.

Terlemeye karşı botoks

Kol altları erkeklerde en çok terleyen bölgelerdendir. Kol altı, avuç içi, ayak tabanı gibi aşırı terleyen bölgelere botoks uygulamaları yapılabilir. Botoksun etkisi 6-8 ay kadar sürmektedir. Fakat botoks düşünmeyenler bebek pudrasıyla terlemeyi az da olsa kontrol altına alabilirler. Temiz ayakları bebek pudrasıyla ovup bir çorapla uyumanız ve bunu düzenli olarak yapmanız halinde terlemenin azaldığını göreceksiniz.  

Yazarın Tüm Yazıları