Fatih Dağdelen
Fatih Dağdelen
Fatih Dağdelen

En moda yüz gençleştirme ameliyatları

İşte plastik cerrahinin en fazla talep edilen estetik ameliyatları...

Haberin Devamı

Normalde yaşlanma evresinde oluşan en önemli değişiklikler kırışıklık, yüzde volume azalması ve sarkma durumlarıdır. Bu sorunları gidermek için estetik cerrahinin sunduğu çeşitli yenilikler ve çözümler bulunmaktadır.

KIRIŞIKLIK SORUNU

Özellikle kırışıklık sorununda yaş alma, güneş ve mimik hareketleri zaman içerisinde ciltte ciddi kırışıklıklara sebep olur. Bu göz kapağı çevresinde kaz ayakları, alın ve kaş ortasında belirginleşen dikey ve yatay çizgiler, özellikle kadınlarda dudak çevresinde oluşan ince kırışıklıklardır. Ayrıca burun kenarından ağız kenarına uzanan kırışıklar ile alt göz kapaklarında oluşan kırışıklık ise ayrı grupları olarak değerlendirilir.

En moda yüz gençleştirme ameliyatları

Haberin Devamı

YÜZÜ YAŞLI VE MUTSUZ İFADE VERİYOR

Bunların dışında özellikle kilo alıp vermelere bağlı veya büyük stresler sonrasında oluşan yüzdeki çökkünlükler ya da sarkmalar yüzde özellikle elmacık kemiklerinde ciddi yüz deformelerine sebep olabilir. Bu tip sorunlar yüze yaşlı, çökmüş ve mutsuz bir ifade olarak yansır.

Sarkmalar ise özellikle kaşta elmacık kemiklerinde yanakların her iki yanında ve gıdı bölgesinde kendini belli eder mesela buradaki asıl sorun ne ise ona göre çözüm üretmek ve yüz gençleştirme prosedürlerini belirlemek gerekir.

VOLUMETRİK YÜZ GÜZELLEŞTİRME

Özellikle ameliyattan korkan ve cerrahi dışı uygulama bekleyen hastalar için yapılacak en etkili çözüm volumetrik yüz güzelleştirme uygulamasıdır. Cildin yağ dokusundaki azalmaların giderilmesi ve yüzdeki doku eksiklerinin yüzle uyumunu sağlayacak bir şekilde giderilmesi sağlanır. Uygulanması kolay, dayanıklılığı en az iki yıl süren kalıcı dolgular ile oldukça başarılı sonuçlar alınabilmektedir.

 En moda yüz gençleştirme ameliyatları 

KISA SÜREDE İYİLEŞME SAĞLANIYOR

İyileşme süresi oldukça kısa olan bu operasyon sonrasında iş, sosyal ya da günlük hayattan hiçbir şekilde geri kalma durumu yaşanmaz. Çok kısa süre içinde iyileşen ve güzel bir cilde sahip olan hastalar hayatlarına memnun bir şekilde devam ederler.

Haberin Devamı

Tüm bu operasyonlarla beraber hastalara kombine olarak hücresel tedavi (kök hücre tedavisi), yüzün cilt dokusunun ihtiyacı olan vitamin kokteyli enjeksiyonu içeren mezoterapi yöntemleri, ayrıca botoks gibi uygulamalarla kombine edilerek etkili bir şekilde cildin gençleşmesi sağlanabilir.

Cerrahi olarak ise izsiz bir şekilde yapılan endoskopik uygulamalar ya da kendi yağlarından alınarak kök hücreyle desteklenerek yapılan çeşitli yöntemler uygulanabilir. Kişinin cildinin durumuna göre bu tekniklerden biri ya da birkaçı uygulanarak ciltteki sorunlar giderilerek yüzün gençleşmesi ve güzelleştirilmesi güvenli ve zahmetsiz bir şekilde sağlanabiliyor.