Emine Özge Ayabakan
Emine Özge Ayabakan
Emine Özge Ayabakan

Diz ve bacak estetiğinde ameliyatsız uygulamalar

Kaba, çıkık diz kapağı görünümü iki hafta içinde sıkılaşarak küçülür, toparlanır.

Haberin Devamı

Diz kapağı kemiğinin kendine özgü zarif bir şekli vardır. Bu şeklin yağlarla örtülmüş olması bu zarafeti yok eder.

Güzel ve bakımlı bir kadın olmak için sadece yüz ve cilt güzelliği yeterli değil. Birçok kadının şikâyetçi olduğu dizlerin kaba ve çıkık görünümü, oluşan sarkma ve biriken yağ dokusu, bacağı çirkin gösterebilir.

Diz ve bacak estetiğinde ameliyatsız uygulamalar

Egzersizlerle ile giderilemeyen bu görüntü yarım saatte ameliyatsız, basit ve ağrısız işlemlerle düzeltilebilir.

UZUN SÜRELİ VE ETKİLİDİR

Diz estetiği kaba ve çıkık görünümü düzeltmek ve diz üstünde oluşan buruşuk görünümü giderme tekniklerini kapsar. Diz içi ve diz altı yağ dokusu lipolazer ile uzaklaştırılabilir. Diz bölgesinde ciltte sarkma eğilimi olması halinde Lazer ya da radyo frekans eşliğinde PRP ve mezoterapi uygulamaları ile ciltte sıkılaşma sağlanır. Hyalüronik asit dolgular ile bacak iç yüzündeki düzensizlikler giderilebilmektedir. Yağ enjeksiyonu sonrası 6 ay ile 1 yıl içinde yağ dokusunda erime olabilmektedir. Uzun süre etkili dolgu uygulamaları yağ enjeksiyonlarına göre daha kalıcı, uzun süreli ve etkilidir.

Haberin Devamı

UYGULAMADAN SONRA GÜNLÜK YAŞAMA DÖNÜLÜR

Kaba, çıkık diz kapağı görünümü iki hafta içinde sıkılaşarak küçülür, toparlanır. Diz etrafındaki ve özellikle de iç yan kısmındaki yağ dokusu lipolazer ile uzaklaştırılır. Diz bölgesindeki buruşuk cilt görünümünü Radyofrekans - Fraksiyonel lazer ile sıkılaştırılır. Diz üstü cildine hyalüronik asit, iple asma yöntemi, cilt gençleştirme faktörleri ve vitamin kombinasyonlarının enjeksiyonu ile ciltte sıkılaşma ve dolgunluk başlar. Uygulamadan hemen sonra günlük yaşama, işe geri dönülebilir.

 Diz ve bacak estetiğinde ameliyatsız uygulamalar 

İŞLEM ORTALAMA YARIM SAAT SÜRER

Diz çevresi estetiğinde işlem ortalama yarım saat sürer. İşlemden sonra kişi evine gidebilir. Normal yaşamına devam eder. Bacak ve diz estetiğinde lipolazer ile şekillendirme yapılırsa tekrarı gerekmez.

Haberin Devamı

Diz ve dirseklerinizdeki sert oluşum için evde doğal bakımlar yapabiliriz; badem yağı ve limon suyu karışımı ile rengi açılarak, pürüzsüz bir deri sağlanabilir.

Dr. Emine Özge Ayabakan