GeriKişisel Bakım Boyun estetiği için yapılabilecek yöntemler nelerdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Boyun estetiği için yapılabilecek yöntemler nelerdir?

Boyun estetiği için yapılabilecek yöntemler nelerdir?

Boyun güzelliğiniz için ameliyatsız çözümler...

Gevşeyen, kırışan ya da fazla yağ dokusu sebebiyle gıdık oluşan bu bölgeye, farklı estetik işlemlerle, mevcut soruna yönelik çözümler üretilebiliyor.

Op. Dr. Bülent Cihantimur, yaşa bağlı olarak ya da sık kilo alıp vermeyle gelişebilen boyun estetiği sorunlarını, bölgedeki mevcut problemin derecesine göre kişiye özel çözümlerle giderildiğini ve ayrıca önleyici uygulamalarla oluşabilecek deformasyonu engelleyebildiklerini açıkladı. Boyun estetiği yüz estetiği ile bütün olarak düşünülmesi gereken bir konudur. Yüz estetiğinin devamı niteliğindedir ve deformasyon eş zamanlı olarak gelişir. Eğer çok ileri derecede hindi boyun olarak tabir ettiğimiz sarkıklık, form kaybı ve ya aşırı derecede sarkma sorunu varsa, cerrahi bir müdahale olan boyun germe ameliyatı yapılır.

Boyun estetiği için yapılabilecek yöntemler nelerdir

AMELİYATSIZ ÖRÜMCEK AĞI ESTETİĞİ NEDİR?

Geçtiğimiz senelerin en favori ameliyatsız cilt gençleştirme tekniği olan Örümcek Ağı estetiğini boyun estetiğinde de kullanıyoruz. Cerrahiye alternatif bu tekniğin önleyici ve tedavi edici avantajlarından faydalanıyoruz.

Örümcek Ağı Estetiğinde, hastanın boynundaki deformasyon derecesine uygun adette ip, ince uçlu iğnelerle bölgeye yerleştiriliyor. Aynen yüz bölgesinde olduğu gibi, boyunda da iplere reaksiyon veren cilt alt dokusu, kolajen, elastin ve fibroplast üretimini hızlandırarak, mevcut alanda gençleşme, gerginlik ve toparlanma sağlıyor. Boyun form kazanıyor ve oluşabilecek diğer sarkma sorunlarının da bu sayede önüne geçiliyor. Üstelik hastamız işlem sonrası sosyal hayatına hemen geçiş yapabiliyor.

 

Boyun estetiği için yapılabilecek yöntemler nelerdir
 

MEDİKAL UYGULAMALARLA BOYUN BÖLGESİ FORM KAZANABİLİR

Boyundaki mevcut estetik sorunlara yönelik olarak, farklı medikal uygulamalar da yapılabilir. Ultherapy, Hyluronik asit içerikli mezoterapi, Secret ve PRP uygulamaları boyun estetiği için son derece etkili işlemlerdir.

Boynu kesinlikle yüzden ayrı tutmamak gerekiyor, bu yüzden yüzünüze gösterdiğiniz önemi, boyun bölgesine de göstererek, birbirinin devamı olan bu alanı korumak, bakım yapmak çok önemli. Kliniklerimizde uygulanan ameliyatsız teknik ve uygulamalar, boynun genç kalmasını sağlar ve yıpranmasını önleyici tedbirler olarak, boyun güzelliğinin istikrarını tazeler.

False