GeriKişisel Bakım 2019 yılında öne çıkacak estetik trendler nelerdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2019 yılında öne çıkacak estetik trendler nelerdir?

2019 yılında öne çıkacak estetik trendler nelerdir?

Sosyal medya hayatımızın tam göbeğine girdiğinden beri, bazı alışkanlıklarımızı değiştirip, bazı yeni alışkanlıklar kazandırıyor. Özellikle ünlülerin paylaşımları sıkça takip edilirken, yaptıklarını yapmak sıradan bir eylem haline dönüyor. Olaylara bu açıdan bakınca 2019 estetik trendlerini onların yön vermesiyle değerlendiriyoruz. İşte bu duruma göre 2019’da en çok "ameliyatsız estetikler’"tercih edilecek. Ardından gelecek diğer uygulamalarda şunlar olacak gibi görünüyor...

AMELİYATSIZ ESTETİK

Gelişmiş dermal dolgu maddelerinin enjekte edilmesi ile kullanılan bir tekniktir. Kısaca, hyaluronik asit takviyesidir. Yüzü biraz dolgunlaştırmak, çizgileri rahatlatmak ve kırışıklıkların görünümünü düzeltmek için farklı dolgu malzemelerinin, botoks ile birlikte uygulanmasıdır. Ameliyatsız estetik prosedürlerindeki en yeni anti-aging trendlerinden biri olan yöntem, geleneksel yüz germe cerrahisine göre daha uygun fiyatlı ve daha az riskli bir alternatiftir. Kişiye özel bir planlama yapılırken, 1 - 1,5 sene kalıcılığını korur.

MİKRO BOTOKS

MİKRO BOTOKS ile normal botoksa göre daha düşük doz ilaçla, daha geniş bir alan istenilen duruma getirilebiliniyor. Uygulama ile sadece kırışıklıklar değil, derideki gözeneklerin küçültülmesi, yağ üretiminin azaltılması ve pürüzsüz bir cilt elde etmek mümkün hale geliyor.

KÖK HÜCRE

KÖK HÜCRE tedavisi hem yaşlanmayı geciktirmek, hem de yaşlanma etkilerini gidermek için uygulanır. Cilt gençliğini geri kazandıran ve elastikiyet kaybını gideren kök hücre, aynı zamanda akne izlerinin tedavisinde büyük yardımcı bir uygulamadır. Cerrahi bir operasyon olmayan ama etkisi uzun süre devam eden bu uygulama 2019’da da sıkça kullanılmaya devam edecek.

AKILLI SİLİKON

Göğüs büyütme, toparlama ya da dikleştirme ameliyatında her kadının beden özellikleri göz önünde tutulur. İşte göğüs estetiği operasyonunda kullanılan akıllı silikonlar bu süreci kolaylaştırmada kullanılan yeni teknolojik gelişmelerden biridir. İçeriği tıbbi silikondan oluşan bu uygulamada silikon içindeki jel hafızalıdır. Bu sayede ilk günkü şeklini çok uzun yıllar koruyabilmekte, bozulmamakta, memenin alacağı pozisyonların ardından tekrar eski formuna gelmektedir. 300'den fazla göğüs ölçüsü ve şekli elde edilmekte, bu da kişiye özel göğüs modellemesine imkân vermektedir. İnsan vücuduyla alerjik reaksiyona girmeyen, dokularla uyum içinde son derece dayanıklı bir yapıya sahip bu silikonlar meme estetiği ameliyatı sırasında süt bezlerinin arkasına konularak süt vermeye ve emzirmeye engel olmamaktadır.

False