GeriKişisel Bakım 2014 saç modelleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

2014 saç modelleri

2014 saç modelleri

Yaz sezonunda saçlarda neler moda? Merak ediyorsanız tıklayın!

Vazgeçilmez atkuyrukları, feminen ve seksi görünüm sağlayan ıslak saçlar, doğal bir görünüm sağlayan iri dalgalar ve dahası… 2014 yaz sezonunda saçlarda nelerin trend olacağını merak ediyorsanız haberimize göz atmanızda fayda var. İşte 2014 yazının en moda saçları!


AT KUYRUĞU

En kolay ve çok kullanılan saç modelleri arasında bu yaz da yerini alıyor. İsterseniz enseden toplayarak gündüz kullanın, isterseniz de sıkıca ve özenle arkaya tarayarak gece bir davete katılın.

2014 saç modelleri


ISLAK GÖRÜNÜMLÜ SAÇLAR

Boyu ve cinsi fark etmeksizin her saça kolaylıkla uygulanabiliyor. Ünlü isimlerin de tercih ettiği bu model, kadınlara ayrı bir çekicilik kazandırıyor.

2014 saç modelleri


AKSESUAR KULLANILAN SAÇLAR

Geçen yaz olduğu gibi bu sezon da saç aksesuarları oldukça moda. Özellikle çiçekli olan saç bantlarını kullanarak yazın oldukça sevimli bir görünüm elde edebilirsiniz.

2014 saç modelleri


ÖRGÜLÜ SAÇLAR

Yapımı kolay bu saç modellerini sokak modasından davetlere kadar her yerde kullanabilirsiniz.

2014 saç modelleri


DOĞAL GÖRÜNEN KABARIK SAÇLAR

Duştan sonra uygulayacağınız krem ya da köpük ile kabarttığınız doğal görünümlü saçlar bu yaz oldukça moda. Üstelik çok da vaktinizi almadan bu trendi yakalamış olacaksınız.

2014 saç modelleri


İRİ DALGALI SAÇLAR

İsterseniz bigudi ile isterseniz kalın maşa ile saçlarınıza dalgalı bir görünüm verebilirsiniz. Dalgaların iri ve hafif dağınık olması size romantik bir hava katacak.

2014 saç modelleri

False