GeriEtkinlikler ‘Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları’ anne babalara rehber olacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

‘Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları’ anne babalara rehber olacak

‘Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları’ anne babalara rehber olacak

Kişisel gelişim tutkunlarından büyük ilgi gören “Yaşam Sihirbazı” kitabının yazarı Dr. Turhan Güldaş’ın yeni kitabı “Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları” piyasaya çıktı.

Televizyon dünyasının tanınan ve sevilen ismi kişisel gelişim uzmanı Dr. Turhan Güldaş’ın yeni kitabı “Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları”, Macaron Yayınları’ndan yayınlandı. Çocuklarda Kişisel Gelişim konusunu, teorik olduğu kadar pratik, doğal olduğu kadar yenilikçi bir anlayışla anlatan kitap; geleceğin süper çocuklarını yetiştirmenin yöntemlerini; pozitif, motive edici, yol gösterici, umut dolu ve heyecan verici bilgilerle süslüyor.

ÇOCUKLARDA KİŞİSEL GELİŞİMDE ALTIN ÇAĞ ÖNEMLİ

Turhan Güldaş’a göre geleceğe hazır, mutlu, başarılı, özgüvenli süper çocuklar yetiştirmenin sırrı; anne babanın bebek sahibi olmaya karar vermesine hatta evlilik temellerinin oturmasına kadar uzanıyor. Bu nedenle kitap; çocukların nasıl bir ailede yetişmesi gerektiğinden anne baba adaylarının sorumluluklarının bilincine varmasına, doğumdan çocuk gelişimin altın çağı olan 0-5 yaş dönemine ve gençlik sürecine kadar yolculuğun her bölümünü ele alıyor.

Kişisel gelişim tutkunlarının başucu kitabı olan “Yaşam Sihirbazı” 2018 yılının ilk aylarında piyasaya çıkmış ve okuyuculardan büyük ilgi görmüştü. Bu kez kişisel gelişimin temellerinin atıldığı çocukluk dönemlerine değinen Turhan Güldaş, yeni kitabıyla anne baba adaylarının mucizevi yolculuklarına eşlik ediyor. Turhan Güldaş’ın kaleminden “Süper Çocuk Yetiştirmenin Sırları / Çocuklarda Kişisel Gelişim” tüm Türkiye’de seçkin kitabevlerinde ve internette satışa sunuldu. Turhan Güldaş’ın özel imzasıyla okuyucularına ulaştırılan özel seri ise sadece Macaron Yayınları internet sitesinde…

False