GeriEtkinlikler “Şöyle mis gibi bir döner olsa da yesek”diyenler haydi NakiBey Döner'e
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Şöyle mis gibi bir döner olsa da yesek”diyenler haydi NakiBey Döner'e

“Şöyle mis gibi bir döner olsa da yesek”diyenler haydi NakiBey Döner'e

Döner, namı dünyaya yayılmış en leziz yemeklerimizden biridir. “Şöyle mis gibi bir döner olsa da yesek” diye canımızın istediği, “Sana bir döner ısmarlayayım” diye ödüllendirildiğimiz ya da ödüllendirdiğimiz, çocukluğumuzdan beri lezzetiyle vazgeçemediğimiz dönerin yeri hem damağımızda hem de anılarımızda bambaşka.

“Şöyle mis gibi bir döner olsa da yesek”diyenler haydi NakiBey Dönere

Siz de anılarınıza ve damağınıza nefis bir döner ziyafeti eklemek isterseniz Ataşehir’de NakiBey döneri ziyaret etmelisiniz. Yemek kültürümüzün en güzel tatları arasında yer alan bu özel lezzetin yeni durağı olan NakiBey’de et, ağzınıza attığınız anda lokum gibi erimeye başlıyor.

Nefis kokulu ve eşsiz lezzetli dönerinin yanı sıra odun ateşinde pişen tandır lavaşı, çıtır çıtır patatesi, taptaze yeşil salatasıyla müthiş bir ziyafet sofrası sizi bekliyor. Yanına bir de pilav ile bol köpüklü ayran söyleyerek keyfinizi ikiye katlayın. Kendi imalatları olan ürünlerle hazırlanan dönerin kalitesinin ilk lokmada farkına varacaksınız.

NakiBey Döner, hızlı ve güler yüzlü servisiyle, zengin ve lezzetli sunumuyla keyifli ve doyurucu bir yemek arayanların vazgeçilmez adresi olacak. 

False