GeriEtkinlikler Sırma’dan Türkiye’de bir ilk: Fonksiyonel içecek ailesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sırma’dan Türkiye’de bir ilk: Fonksiyonel içecek ailesi

Sırma’dan Türkiye’de bir ilk: Fonksiyonel içecek ailesi

Sırma, Türkiye’de bir ilke imza atarak “Daha iyi yaşa, daha iyi hisset” mottosuyla “Fonksiyonel İçecek” kategorisini yarattı. Protein, Antioksidan, Detoks, Alkali ve Kolajen çeşitleriyle raflarda yerini alan içecekler, Türkiye’nin doğal kaynak suyu ile üretilen ilk ve tek fonksiyonel içecek ailesi olma özelliği taşıyor.

Piyasaya sunduğu inovatif ürünlerle sektöre yeni bir bakış açısı getiren Sırma, Türkiye’de bir ilke imza atarak “Fonksiyonel İçecek” kategorisini yarattı. İyi yaşamın sırrının doğanın kendisinde olduğu düşüncesinden hareketle; doğal su kaynaklarından aldığı suyu, doğanın diğer mucizeleriyle bir araya getirerek “Fonksiyonel İçecek” ailesini tüketicilerle buluşturdu.

“Daha iyi yaşa, daha iyi hisset” mottosuyla üretilen fonksiyonel içecekler; Protein, Antioksidan, Detoks, Alkali ve Kolajen çeşitleriyle, raflardaki yerini aldı. Düşük kalorili ve şekersiz çeşitleriyle günün her saatinde keyifle tüketilebilen içecekler, Türkiye’nin doğal kaynak suyu ile üretilen ilk ve tek fonksiyonel içecek ailesi olma özelliği taşıyor. Siz de iyi yaşamaya ve vücudunuzun ihtiyaç duyduğu vitamin ve mineralleri düzenli olarak almaya özen gösteriyorsanız; lezzetli ve iyi hissettiren fonksiyonel içecekler, günlük yaşamınızın vazgeçilmez keyifli içeceklerinden biri olmaya aday.

Protein

Protein içerisinde yüksek oranda; protein, folik asit ve B vitamini bulunur. Çilek ve ahududu aromaları ile lezzetlendirilen Protein’in bir şişesi 15 gram protein içerir ve şekersizdir. Hafif içimi nedeniyle aktivite sırasında ve sonrasında rahatlıkla tüketilebilir. Vücudunuzun protein ihtiyacının karşılanmasına destek olmak için günün her saatinde içilebilen keyifli bir içecektir.

Antioksidan

Antioksidan içerisinde C vitamini açısından zengin çilek suyu, nar suyu ve kırmızı üzüm suyu bulunmaktadır. Antioksidan yönünden zengin olduğu bilinen kırmızı meyveler; hastalıklardan korunmak hem de yaşlanmayla gelen olumsuz etkileri geciktirmek konusunda önemli bir rol oynadıkları bilinmektedir.

Detoks

Elma suyu ve karışık bitki aromaları ile lezzetlendirilen Detoks, tam bir C vitamini deposu ve günlük alınması geren C vitamini ihtiyacının %60’ını karşılar. Düşük kalorili olması sayesinde günün her saatinde keyifle tüketebilirsiniz.

Alkali

Alkali’nin içerdiği limon suyu alkali bir özelliğe sahiptir. Ferahlatıcı bir içecek olan Alkali, limon suyunun yanı sıra; limon ve salatalık aromaları ile de lezzetlendirilmiş olup; kalorisiz ve şekersizdir.

Kolajen

Kolajen’nin bir şişesinde 1820 mg kolajen bulunmakta olup; portakal suyu ve ananas aromaları ile lezzetlendirilerek keyifli bir içecek haline dönüşmüştür. Kolajen’in içeriğindeki B vitaminleri ve folik asit, günlük alınması gereken miktarın %60’ını karşılamaktadır. 

False