GeriEtkinlikler Tarihi pideciden bir öğünde serinlik garantisi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Tarihi pideciden bir öğünde serinlik garantisi!

Tarihi pideciden bir öğünde serinlik garantisi!

Yarım asırlık tecrübesiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Trabzon yöresinden getirtilen 3 farklı peynir çeşidi ve kaliteli buğday unu hamurundan hazırlanan peynirli pideler, hem mideyi yormuyor hem de damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Hele ki meşhur peynirli pidenin çıtır kenarları yumurta ve tereyağına banıldığında, lezzetin keyfi ikiye katlanıyor. Sıcak aylarda serinlemek ve peynirli pidenin tadını doyasıya yaşamak isteyenler ise özel bir tarifle hazırlanan ve mis kokulu nane yapraklarıyla aromalandırılansaray limonatasını tercih ediyor.

Tarihi pideciden bir öğünde serinlik garantisi

Karadeniz pidesinin İstanbul’daki tek adresi Fatih Karadeniz Pidecisi, yöresel ürünleri ve güler yüzlü hizmeti ile lezzet severleri ağırlamaya devam ediyor.

Tarihi pideciden bir öğünde serinlik garantisi

Fatih Karadeniz Pidecisi Hakkında:

1957 yılında Fatih’te Tirebolulu Mehmet Yazıcı tarafından kurulmuştur. Şu an işletmeciliğini 2. kuşaktan Mustafa Yazıcı’nın üstlendiği Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesiyle, 58 yıldır aynı mekanda hizmet veriyor. Fatih Karadeniz Pidecisi, ilk günkü lezzeti koruyarak, gelişmiş hizmet anlayışıyla bugünlere geldi. Yenilenen dekorasyonuyla yepyeni bir görünüme sahip olan Fatih Karadeniz Pidecisi, yarım asırlık tecrübesiyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor.

Adres:  Zeyrek Mah. Büyükkaraman Cad. No: 45/47 Fatih – İstanbul

Tel:        0 212 523 97 95 

False