GeriEtkinlikler Serenay Sarıkaya yine beklenenin ötesine geçecek!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Serenay Sarıkaya yine beklenenin ötesine geçecek!

Serenay Sarıkaya yine beklenenin ötesine geçecek!

Serenay Sarıkaya, dünyanın 1 numaralı şampuanı Head&Shoulders’ın yeni reklam filmine aerial dansıyla damgasını vurdu. Argan yağlı yeni Head&Shoulders Supreme’in reklam filmi için tavana asılan bir kurdelayla yaptığı aerial dansıyla içindeki dans tutkusunu cesurca gözler önüne seren Sarıkaya, güzel saçları ve özgüveniyle izleyenleri yine büyüledi.

Head&shoulders’in Türkiye’deki ilk kadın marka elçisi olan ve #İzleveGör kampanyası için tavandan sarkıtılan bir kurdele üzerinde cesur figürleriyle dikkat çeken bir performans sergileyen Sarıkaya, güzel saçlarının ön planda olduğu dans hikayesini de tutkuyla birleştiriyor. Her yeni çalışmasında beklenenin ötesine geçerek hayranlarını şaşırtan Serenay Sarıkaya, Head&Shoulders Supreme’in yeni reklam filminde de izleyenlerin karşısına sürprizlerle çıkıyor. Dans tutkusu ile bilinen Sarıkaya, bu tutkusunu bir adım öteye taşıyarak aerial dansı ile kadınlara ilham veriyor.

BEKLEMEDİĞİNİZ KADAR GÜZEL VE YUMUŞAK SAÇLAR

Yeni Head&Shoulders Supreme ile üç etkili formülünü argan yağının mucizevi etkisiyle birleştiren Head&Shoulders, kadınları hiç beklemediği kadar güzel ve yumuşak saçlara kavuşturarak saç bakımında da beklenenin ötesine geçmeleri için cesaret veriyor.

False