GeriEtkinlikler Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk okurlarıyla buluştu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk okurlarıyla buluştu

Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk okurlarıyla buluştu

Başak Sayan’ın ilk çocuk kitabı olan Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk’un lansmanı Hilton İstanbul BomontiHotel&Conference Center’da gerçekleştirildi.

Başarılı yazar 2018 yılını, bir klasik olacağına dair ipuçları veren Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk ile açtı. Akasya Asıltürkmen, Ece Vahapoğlu, Özgür Bolat, Raşit Bağzıbağlıgibi çok sayıda ünlü ismin yer aldığı lansmanda Başak Sayan ile söyleşiyi kısa zaman önce kaybettiğimiz 7’den 70’eherkesin gönlünde yer edinen Münir Özkul’un kızı Güner Özkul yaptı.

Kitabı yazma sürecine dair “Anne olduktan sonra kendi kendimle kalabildiğim zamanlarda insanın aklına çok fikir geliyor. Bu kitap tam da böyle bir zamanda ortaya çıktı” diyen Başak Sayan, “Çocuklarıma anlatmak istediğim, vermek istediğim mesajları böyle bir masalla anlatabileceğime kanaat getirdim” diye konuştu.

Önceki çalışmalarının hacimli kitaplar olduğunu hatırlatan Başak Sayan, “Normalde yazma sürecim 8-9 ayı bulur. Fakat Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk kitabımı yazma sürecim daha uzun sürdü. Ama çok içime sindi. Bu kitabımı oğlum Milan’a yazdım ve diğer oğlum Ares için de ikinci çocuk kitabımı yazmaya başladım” ifadelerini kullandı.

Kutlama havasında geçen lansman miniklerden de büyük ilgi gördü. Başak Sayan, Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk ile minik okurlarına “Hayal kurun ve kurduğunuz o hayallerden asla vazgeçmeyin,” dedi.

Sadece çocuklar için değil, içindeki çocuğu kaybetmek istemeyen tüm hayalperestler için de muhteşem bir okuma şöleni olan Rüzgâr Olmak İsteyen Çocuk, kitabevlerinin raflarında yerini alırken inkilap.com üzerinden de satışa sunuldu. 

False