GeriEtkinlikler Roman gibi otel Erendira Alaçatı’da kapılarını açtı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Roman gibi otel Erendira Alaçatı’da kapılarını açtı!

Roman gibi otel Erendira Alaçatı’da kapılarını açtı!

Alaçatı evininin restore edilip adeta külliyeye dönüştürüldüğü tarihi bir alan.

Sadece bir otel değil, edebiyat dergâhı olarak kurgulanmış Erendira… Yüz yılın romanı ‘Yüz Yıllık Yalnızlık’ın efsane yazarı Gabriel Garcia Marquez’in roman kahramanının adını verdiği otel, Erendira’nın hikâyesi kadar hüzünlü olmasa da Alaçatı’da yepyeni bir hikâyenin başlangıcını müjdeliyor.

Gerçek birer edebiyat aşığı olan Erhan Şahin ve Mithat Olcay’ın Alaçatı’da açtıkları yeni butik otel, tipik bir Alaçatı evininin restore edilip, serin avlularıyla, adeta külliyeye dönüştürüldüğü bir mekân. İçmimar Muzna Abdülhamit’in benzersiz dokunuşlarıyla hayat bulan birbirinden özel Alaçatı odaları, Ayhan Kalfa’nın incelikli taş işçiliği ile birleşerek farklı bir hikâyeye dönüşmüş burada. Tamamı süit standardındaki odalarının her biri ayrı bir ruh ve konsept taşıyor ve bu ruha uygun olarak adlandırılıyor; Leticia, Erendira, Ursula, Fermina Daza, Cartagena, La Dorada, Santa Marta, Bogota, Palmira, Tunja…

Odalarında her türlü konforun yanı sıra Erendira kitapları da bulabileceğiniz otelde, kaliteli bir uykunun ardından, bahçedeki The Lobster Restaurant’ta eşsiz bir kahvaltı ile güne başlayacaksınız. Güler yüzlü, işinin ehli personeli sizi güzel bir güne hazırlayacak ve Alaçatı keyfiniz böylece başlayacak… Gün içinde ister otelde dinlenin ister çevreyi keşfe çıkın, ardından gurme lezzetleri tadabileceğiniz, dünyaca ünlü şef Ayvaz Akbacak ile fine dining durağınız The Lobster Restaurant & Lounge olacak. Gecenin ilerleyen saatlerinde bahçenin ortasına konumlandırılmış ‘’Tepe Niaki Show’’ ile alışıla gelmiş minik tatların yolculuğuna çıkmak, gecenizi daha da keyiflendirecek.

Erendira Hotel standart bir tatil ve dinlence yerine kendinizi özel hissedeceğiniz bir ortamda, farklı bir tarz nostalji ile lezzet konseptini bir arada sunuyor. Çeşme’ye sekiz kilometre uzaklıktaki otel, yılın 12 ayı misafirlerini ağırlıyor. Alaçatı’nın merkezinde bulunan Erendira Hotel; 13 odalı butik konsepti ve inanılmaz lezzetlerle misafirlerini buluşturacak olan ‘’ The Lobster Restaurant’’ı ile Alaçatı’nın bir numaralı butik oteli olma yolunda.

False