GeriEtkinlikler Ramazan geldi Vadistanbul’a hoş geldi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan geldi Vadistanbul’a hoş geldi

11 ayın sultanı Ramazan ayı boyunca Vadistanbul, misafirlerini Ramazan’a özel dinletiler, ikramlar ve gösterilerle ağırlayacak.

Vadistanbul, 16 Mayıs 2018 Çarşamba günü başlayan Ramazan ayı için birbirinden keyifli etkinlikler hazırladı. Vadistanbul AVM’de Food Court’ta (Yemek Katı) her gün canlı fasıl müziği dinletileri sunulacak. İftarını geleneksel ve dünya mutfağımızın leziz seçkileriyle Vadistanbul’da yapan misafirlere iftardan hemen sonra ise en eski lezzetlerimizden olan şerbetler ve Osmanlı macunu ikram edilecek.

HAFTA SONLARI GÖLGE OYUNU VE SEMAZENLER

Geleneksel oyunlarımızın en değerlilerinden biri olan Hacivat ve Karagöz oyunu Ramazan ayı boyunca Cumartesi-Pazar günleri 13.00-14.30-16.00-17.30 ve 19.00 saatlerinde Vadistanbul’da oynanacak. Taklide, karşılıklı atışmaya, oyunlar oynamaya dayalı Hacivat ve Karagöz oyunu yeni nesle el ile yapılan Gölge Oyunu sanatının inceliklerini göstererek kendine hayran bırakırken, anne ve babalara da eski Ramazanları tekrar yaşatacak. Gölge Oyunu’nun yanında her cumartesi günü iftar öncesi ve sonrasında canlı müzik eşliğinde yapılacak olan Sema gösterileriyle Vadistanbul misafirleri bir başka keyif daha yaşayacak.

AİLELER VE EĞLENCE BİR ARADA

Vadistanbul’da; dünya markalarının yer aldığı 270’i aşkın mağaza, sinema keyfine boyut kazandıran Cinemaximum, hem yetişkin hem çocuklara hitap eden, içerisinde bowling, laser tag, çarpışan oto, softplay oyun alanı, tırmanma duvarları, doğum günleri ve organizasyonların yapılabileceği parti sokağı, kafesi ve performansa dayalı bilet veren onlarca eğlence makineleri ile ailelerin hediyeler kazanabilecekleri, tek çatı altında yeme-içme-eğlencenin bir arada olduğu keyifli bir eğlence merkezi Magic World, Türk ve dünya lezzetlerini sunan orman manzaralı kafe ve restoranlar, seçkin konserlerin mekanı Jolly Joker ve çok dahası bulunuyor. 760 m. uzunluğundaki açık hava alışveriş caddesi ise alışverişe ayrı bir keyif katıyor. Seyrantepe metro bağlantısıyla Türkiye’nin ilk ve tek Havaray’ı ile Vadistanbul’a kolaylıkla ulaşılabiliyor.

False