GeriEtkinlikler Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?

Ramazan Bayramı'nda hava durumu nasıl olacak?

Bayramda yurt genelinde hava durumu...

16.07.2015 Perşembe (Arefe Günü) 

Bayram öncesi kısa süreli mevzi yağışlarının kendini göstereceği yerlerin, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize, Artvin) ve Doğu Anadolu’nun kuzeydoğusu (Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır) olacağı, ülkemizin kuzendoğu kesimlerinin parçalı çok bulutlu, diğer bölgelerimizin ise açık, az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. 

Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak


17.07.2015 Cuma ve 18.07.2015 Cumartesi günleri (Bayramın 1. Ve 2. Günü)

Ülkemizin kuzeydoğu kesimlerinde parçalı ve çok bulutlu bir hava beklenirken, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları (Samsun, Ordu, Giresun, Trabzon, Rize) ile Ağrı, Iğdır, Van ve Bitlis çevrelerinin kısa süreli sağanak yağışlı olacağı belirtiliyor. Diğer bölgelerimizin ise açık ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

 

Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak


19.07.2015 Pazar (Bayramın 3. Günü)

Ülkemizde yağış beklenmezken, Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’nun doğusunun parçalı ve çok bulutlu olacağı belirtiliyor. Diğer bölgelerimizin ise açık ve az bulutlu olacağı tahmin ediliyor.İzmir ve Manisa’da 34 ila 36, Zonguldak, Samsun ve Trabzon, Erzurum ve Van’da 25 ila 27, Adana, Antalya, Aydın ve Muğla’da 37 ila 40, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 39 ila 41 derece olacağı tahmin ediliyor.

Ramazan Bayramında hava durumu nasıl olacak

Ramazan Bayram'ı boyunca Güney Ege ve Akdeniz normallerin üzerinde beklenirken yurdumuzda hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin civarında seyredeceği söyleniyor. Bayramın son gününde en yüksek hava sıcaklıkları Ankara, İstanbul, Bursa, Konya ve Kayseri illerimizde 30 il 32, İzmir ve Manisa illerimizde 34 ila 36, Zonguldak, Samsun ve Trabzon, Erzurum ve Van’da 25 ila 27, Adana, Antalya, Aydın ve Muğla’da 37 ila 40, Diyarbakır ve Şanlıurfa’da 39 ila 41 dereceyi göreceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü

False