GeriEtkinlikler Rahmi M. Koç Müzesi’nde farklı bir Babalar Günü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rahmi M. Koç Müzesi’nde farklı bir Babalar Günü

Rahmi M. Koç Müzesi’nde farklı bir Babalar Günü

Muhteşem manzara eşliğinde babanızla geçireceğiniz özel bir gün!

Denizden hoşlanan babalar için tekneler, araba sevdalısı babalar için klasik otomobiller, trenlerden hoşlanan babalar için model trenler…
Meraklı ve macera sever babalar için görülecek her şey Rahmi M. Koç Müzesi’nde.

Rahmi M. Koç Müzesi, Babalar Günü’nde macerasever babaları müzeye davet ediyor. Deniz tutkunu babalar ile TCG Uluçalireis Denizaltı’sı ve Fenerbahçe Vapuru’nu gezebileceğiniz, otomobil hayranı babalarla Rolls Royce Silver Cloud, Ford Model T gibi klasik otomobillerin tadını çıkarabileceğiniz ayrıca koleksiyona yeni eklenen Haydarabad Nizamı Osman Ali Han’ın dönemine ait Fayton’u görebileceğiniz, Hasköy Nostaljik Demiryolu’nda ufak bir gezintiye çıkabileceğiniz, Lokomotif G10, Saltanat Vagonu ve Eski Moda Tramvayını görebileceğiniz bu özel günde, babalar hayallerini yaşama şansına sahip olacak.

Muhteşem manzara eşliğinde babanızla geçireceğiniz özel bir gün

Türkiye’de ulaşım, endüstri ve iletişim tarihine adanmış en önemli müze olan Rahmi M. Koç Müzesi’nde bu yıl babalar ve çocuklar gün boyunca bir yandan keyifli saatler geçirirken diğer yandan Haliç’in muhteşem manzarası eşliğinde endüstri ve bilim tarihinde yolculuk edebilecekler. Havacılık, denizcilik, karayolu ve demiryolu ulaşımına dair ayrı ayrı koleksiyon parçalarını keşfedebileceğiniz Rahmi M. Koç Müzesi, Babalar Günü’nde babasına farklı bir hediye vermek isteyen herkesi müzeye bekliyor.

False