GeriEtkinlikler Pantene’in yeni güzellik efsanesi: Micellar!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pantene’in yeni güzellik efsanesi: Micellar!

Pantene’in yeni güzellik efsanesi: Micellar!

Dünyanın bir numaralı saç bakım markası Pantene, cilt bakımında çığır açan Micellar suyunun faydalarını saça taşıyan yeni Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı & Besleyici serisini tanıtıyor

Pro-V antioksidanları ve Micellar suyu kompleksinin özel bir karışımı olan Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı & Besleyici, saçları ince telli ve çabuk yağlanan kadınlara özel olarak geliştirilen formülüyle saçların gün boyu maruz kaldığı ısı, toz, kirlilik gibi sorunlarla mücadele etmek için mükemmel bir çözüm sunuyor.

Cilde kıyasla daha geniş yüzeye sahip olduğu için saçlar kire daha fazla maruz kalır. Saçlar, kirliliğe karşı kendini savunmak için daha az donanımlıdır, çünkü kirlenme ile saça nüfuz eden bazı maddelere karşı aktif hücresel mekanizmalara sahip değildir; bu nedenle özellikle ince telli ve çabuk yağlanan saçlarda, saçı yıkarken kurutmadan derinlemesine temizlemek oldukça önemlidir. Havadaki kirde bulunan metaller, partiküller her bir saç telini ağırlaştırarak saçtaki sertleşmeyi artırır, bu da saç telleri ve uçlarında kırıklar ve donuk bir görünüm ve kopma gibi hasarlara yol açabilir.

Saçları derinlemesine temizleyen sıradan şampuanlar saçların yıpranmasına neden olabilir. Yeni Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı ve Besleyici Şampuan ise saç yüzeyindeki kirleri yakalarken saça ihtiyaç duyduğu temel besleyicileri geri verir ve saçları yıpratmaz. Böylelikle saçlar temizlenirken, %100 daha güçlü olur ve sağlıklı görünür. Üstelik hiç yağlanma hissi olmaz.

Pantene Bilimsel İletişim Müdürü Dr. Jeni Thomas, yeni ürün serisi ile ilgili yaptığı açıklamada “Saçı temizlerken kurutan ve sertleştiren diğer şampuanların aksine Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı & Besleyici, saçları nazikçe arındırmak için 3 faktörlü bir tasarıma sahiptir. Öncelikle, micellar saçın dokusunu bozmadan saçın yüzeyine etki eder, ikinci olarak daha doğal PH değerlerine sahip olan formül, saça nazik davranır. Son olarak Pantene’in antioksidan besleyicileri saçın sağlığını riske atan kirleri temizler” dedi.

Bundan böyle kadınlar cilt bakımlarında severek kullandıkları Micellar suyunun faydalarından, Pantene Pro-V Micellar Arındırıcı & Besleyici sayesinde saç bakımlarında da yararlanabilecekler.

PANTENE PRO-V MİCELLAR ARINDIRICI & BESLEYİCİ ŞAMPUAN: KURUTMADAN DERİNLEMESİNE TEMİZLER

Pantene’in yeni güzellik efsanesi: Micellar

İnce telli ve çabuk yağlanan saçlara özel geliştirilen formülü ile Pantene Pro-V Micellar Şampuan, saçı derinlemesine temizlerken, kurutmayan ve ağırlaşmayan saçlar formülü ile saç bakım rutininin ilk adımıdır.

PANTENE PRO-V MİCELLAR ARINDIRICI & BESLEYİCİ SAÇ BAKIM KREMİ: AĞIRLAŞTIRMADAN BESLER 

Pantene’in yeni güzellik efsanesi: Micellar

Pantene Pro-V Micellar Şampuan ile yıkanan saçlar, saçı ağırlaştırmadan besleyen Pantene Pro-V Micellar Köpük formunda Saç Bakım Kremi ile %100 daha güçlü ve sağlıklı bir görünüme kavuşur. Hem de sıradan saç kremlerinin aksine, hiç yağlanma hissi oluşturmaz

False