GeriEtkinlikler OKEY aşkınızı istediğiniz gibi yaşatacak
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

OKEY aşkınızı istediğiniz gibi yaşatacak

OKEY aşkınızı istediğiniz gibi yaşatacak

Türkiye’nin lider prezervatif markası OKEY’in yenilenen jel ailesi; kokusuz, çilek ve şeftali çeşitleriyle ilişkilere heyecan katacak. Portföye eklenen ginseng masaj jeli ise afrodizyak etkisiyle tutkuları ateşleyecek.

OKEY, yenilediği kayganlaştırıcı jel ailesiyle çiftlere farklı alternatifler sunuyor. Yenilenen içeriğiyle artık daha ipeksi ve daha kaygan olan kayganlaştırıcı jel ailesi; kokusuz, çilek, şeftali seçenekleri ve 2’si 1 arada ginseng içeren masaj jeli ile çiftlerin haz dolu dakikalar yaşamalarına yardımcı olacak.

OKEY aşkınızı istediğiniz gibi yaşatacak

AFRODİZYAK ETKİLİ GİNSENG MASAJ JELİ TUTKUYU ARTIRACAK

OKEY kayganlaştırıcı jel ailesine katılan ginseng 2’si 1 arada jel, hem masaj jeli hem de kayganlaştırıcı olarak kullanılabiliyor. İçeriğinde canlılığı ve cinsel gücü arttıran ginseng bitkisinin özlerinin yer aldığı kayganlaştırıcı jel, ilişkilere heyecan katacak. 

VAJİNAL KURULUĞA KARŞI ETKİLİ FORMÜL

OKEY kayganlaştırıcı jel ailesi; geliştirilmiş formülüyle kadınların cinsel hayatlarındaki en büyük sorunlarından biri olan vajinal kuruluğun giderilmesine yardımcı oluyor. Kadınlarda yaşanan vajinal kuruluklar için özel olarak üretilen kayganlaştırıcı jeller, yağlı ve leke bırakmayan, suda eriyen ve kolaylıkla yıkanabilen içeriği ile kadınların cinsel ilişki sırasında acı hissetmesini de engelliyor. 

False