GeriEtkinlikler Öğretmenler Günü için en Lezzetli Hediye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Öğretmenler Günü için en Lezzetli Hediye

Öğretmenler Günü için en Lezzetli Hediye

24 Kasım Öğretmenler Günü hediyesi için en beğenilen Lezzetli Hediye.

24 Kasım Öğretmenler Günü gelirken hatıralarınız canlandı mı? Okul sıraları, öğretmenlerinizin sözleri... Belki şimdi çocuğunuzun okulundaki öğretmenlerini gördükçe neden eğitimin, hayata hazırlık sürecinde öğretmenin önemli olduğunu daha iyi anlıyorsunuz. “Canım Öğretmenim” veya “Değerli Öğretmenim” demenin aslında ne kadar güzel bir hitap olduğunu ve emekleri için teşekkür etmenin en keyifli şeklini bir çiçekle, hem de lezzetli bir hediye çiçekle kutlarken söyleme imkânı olduğunu paylaşmak, bu özel günü hatırlatmak istedik.

Hayatımızı şekillendirmede çok özel bir yeri olan öğretmenlerimizi, kendilerine adanan bir günde sevindirmek isteyenler için klasik hediyeler bir yana, paylaştıkça çoğalan bir mutluluk veren Lezzetlihediye.com size farklı lezzet çiçekleri hazırladı. Meyve, çikolata, kek, kurabiye, truffle lezzet topları ile hediye göndermede önemli bir fark yaratan Lezzetli Hediye, Öğretmenler Günü’nde sabah erken okullara veya istediğiniz saat aralığında evlere, hatta Pazar günü size getirilip, Pazartesi elden teslimat ile öğretmeninize hediyenizin ulaşmasını sağlıyor. Belki anneniz, babanız veya emekli olmuş başka bir şehirde yaşayan değerli öğretmenlerinize hediyenizi en hızlı şekilde ulaştırarak onların sizin için yerini ve unutmadığınızı gösterebilirsiniz.

Öyle bir mesaj kartı tasarlamış ki Lezzetli Hediye doğru noktasını koymuş bu özel günün;

“iki kere ikiyi, türlü türlü bilgiyi, öğrendiğim herşeyi, öğretene saygılar” diyerek, bizim gelişimimizi sağlayan herkese hitap edebiliyor.

Geçen sene öğretmenler gününde teşekkür için gelen bir mektubu Lezzetlihediye paylaştı bizlerle, Ankara’da evinde kendini çok yalnız hisseden Müjgan öğretmenin kaleminden; “Benim için çiçek büyüttüğüm çocuklardır, öğrencilerim, evlatlarımdır. Bugün bana gelen bu hediye çiçeklerin solmayacağını ve lezzetli olabileceğini öğretti. Hergün yeni birşey öğrenebilmek ve öğretebilmek çok güzel. Sabah kapımda gülen yüzüyle hediyemi getiren kişi lezzetli hediyenin ismime özel yapıldığını gösterdiğinde inanamadım, yalnızlığımı giderdiniz ve vefalı evlatlarımın selamını getirdiniz teşekkürler.”

Bir hediyeyi oturduğunuz yerden gönderebilme konforunu sunmanın ötesinde istediğiniz tarz ve tasarımda lezzetli çiçekleri seçebileceğiniz alternatifleri, çiçek gibi hediye meyve sepeti ürünleri ile farkınızı ortaya koyabilmenizi sağlıyor Lezzetlihediye. Şimdi hayal edin bir öğretmenler odası; üstünde sizin mesajınız ve şık bir karışık lezzet çiçeği göndermişsiniz, herkesin gözü üstünde ve dayanılacak gibi değil, gelen öğretmenin keyfi yanında paylaştığı arkadaşlarının hem gözlerini kamaştıran hem de paylaştıkça lezzetli ve görüntüsü ile hayranlıkları artıran bir ortam.

Vakit kaybetmeden, telefon ya da internet aracılığıyla sipariş verebilir, üzerine istediğiniz mesajı yine lezzetli bir şekilde yazdırabilirsiniz. Lezzetlihediye.com öğretmenler günü ürünlerinde HRY24LZT14 kodu ile %20 indirim bizden.

False