GeriEtkinlikler Nobel İlaç’a Sosyal Sorumluluk Ödülü
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nobel İlaç’a Sosyal Sorumluluk Ödülü

Nobel İlaç’a Sosyal Sorumluluk Ödülü

Türkiye’nin önde gelen ilaç şirketlerinden Nobel İlaç, enfeksiyonlardan korunma yolları içerikli eğitim programı ile, Junior Chamber International (JCI) tarafından “2016 Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk” ödülüne layık görüldü.

Sağlıklı yaşam bilincinin erken yaşlarda eğitim yoluyla geliştirilmesi gerektiğine inanan firma ve gönüllü çalışanları, 7 farklı oturumda ilkokul çağındaki 120 çocuğa ulaşarak enfeksiyonlardan korunma yolları içerikli eğitimler verdiler. 114 ülkede 169.000 üyesi bulunan, toplumlarda pozitif değişime ve gelişime katkıda bulunmak için gençlerin liderlik, girişimcilik becerilerini ve sosyal sorumluluk bilincini geliştirme misyonunu üstlenen Junior Chamber International (JCI), firmanın bu eğitim programını “2016 Uluslararası Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülü”ne layık gördü.

Firma bu proje ile ülkemizin geleceğini şekillendirecek çocuklarımıza, nitelikli ve kaliteli eğitim verilmesine destek olarak, sağlıklı ve bilinçli bireyler yetişmesine katkı sağlamayı hedeflediğini belirtti.

False