GeriEtkinlikler MomTalks için geri sayım başladı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

MomTalks için geri sayım başladı

MomTalks için geri sayım başladı

İlham dolu içeriğiyle, birbirinden değerli uzmanları eğitici bir platformda annelerle bir araya getirecek MomTalks 2018’in teması “Bilinçli Ebeveynlik” olarak belirlendi. Hepsiburada’nın ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan organizasyon, 11 Mayıs 2018 tarihinde Grand Pera’da saat 10:00’da başlayacak ve tüm gün boyunca devam edecek.

İstanbul 2018 - Bu yıl ikincisi düzenlenecek Türkiye’nin en kapsamlı anne-uzman buluşma platformu MomTalks, annelerin geleceği şekillendirmedeki önemini vurgulamayı, anneliğin eğitimdeki kritik önemi konusunda farkındalık oluşturmayı amaçlıyor. 11 Mayıs 2018 tarihinde Grand Pera’da saat 10:00’da başlayacak MomTalks 2018 bu yıl “bilinçli ebeveynlik” temasıyla; iyi bir insan yetiştirmenin en önemli koşulunun kişinin önce kendisini geliştirmesi olduğuna, anne olmanın dünyaya anlamlı katkı sağlamak ve fark yaratacak başarılara imza atmak için engel olmayacağına vurgu yapıyor.

MomTalks 2018, Türkiye’nin bir numaralı online perakende platformu Hepsiburada’nın ana sponsorluğunda gerçekleşecek. MomTalks 2018 etkinliğinin diğer sponsorları arasında, mekân sponsoru Grand Pera, ulaşım sponsoru Careem, hizmet sponsoru Hayat Su, konaklama sponsoru The House Hotel Bomonti, aktivite sponsoru çocukların eğlenirken öğrenmelerini hedefleyen Pakolino, Medya Sponsoru Mynet ve Bebek Dergisi, Bebek Beslenmesi oturum sponsoru Aptamil, Bebek Beslenme ve Emzirme odası sponsoru Lactamil, İlham Veren Anneler oturum sponsoru Uni Baby, Dijital Anneler oturum sponsoru Manibux, kahve sponsoru Profilo, Bebeğinle Doya Doya Yaşa Sponsoru Chicco, catering sponsoru Relish Bakery ve hizmet sponsoru Faselis yer alıyor.

MomTalks için geri sayım başladı

Alanında uzman değerli isimler, ilham verici, bilgilendirici ve keyifli konuşmalarla, tam gün süren dopdolu bir organizasyonla annelerle bir araya gelecek. Etkinlik kapsamında gün boyunca 4 farklı panelde toplam 15 konuşmacı ve marka temsilcisi yer alacak. Uzmanlar, anne babalığı, çocuk eğitimini ve gelişimini her yönüyle konuşmak için 11 Mayıs’ta Grand Pera’da katılımcılar ile buluşacak. 

Konuşmacılar arasında MomTalks’un fikir annesi, eğitimci-yazar Dr. Bahar Eriş, “Oyuncu Anne” olarak tanınan ünlü anne-yazar Şermin Yaşar; BeeO’nun kurucusu ve Türkiye’nin kadın girişimci ödüllü ilk ve tek yerli propolis üreticisi Aslı Elif Tanuğur; bebek hemşiresi Esra Ertuğrul; Güncel Anne bloğunun yaratıcısı çocuk doktoru ve beslenme uzmanı Elif Çakır; Türkiye’nin sertifikalı ilk ve tek Uyku Meleği Seride Samurkaş; yazar Ayşen Aksakal; egitimpedia.com sitesinin kurucusu eğitimci Ali Koç; başarı uzmanı ve yazar Mümin Sekman; beyin konusundaki çalışmaları ve kitaplarıyla tanınan akademisyen ve yazar Prof. Dr. Sinan Canan, Manibux’ın kurucusu Canan Bayrak, gazeteci ve sosyal medya danışmanı Nora Romi ve anne-çocuk influencerları Melina’s Mom, Hassas Anne ve Bebek Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Hande Yuvakuran gibi Türkiye’nin yakından takip ettiği isimler bulunuyor.

BİLETLER HEPSİBURADA’DA SATIŞTA…

Bu yıl MomTalks 2018’in bilet satışları etkinliğin aynı zamanda ana sponsoru olan Hepsiburada.com üzerinden gerçekleşiyor. Etkinliğe katılmak isteyen katılımcılar www.hepsiburada.com adresinden satın alabilecekler.

Etkinlikle ilgili tüm bilgi ve duyurular http://momtalks.com.tr/ adresinden takip edilebiliyor.

False