GeriEtkinlikler Soğuk ve yağışlı hava geliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Soğuk ve yağışlı hava geliyor!

Yarın sabah saatlerinde başlayacak olan yağış öğle saatlerinde etkisini artıracak.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre yarın Marmara ve Karadeniz Bölgesi Balkanlar üzerinden gelecek serin ve yağışlı havanın etkisine girecek. İstanbul'da yarın sabah saatlerinde başlayacak olan yağışların öğle saatlerinde etkisini artırması bekleniyor.

Rüzgar ise yine öğle saatlerinde karayelden kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek. Karayelin etkisiyle hava sıcaklıkları sabah Trakya'da düşmeye başlayacak. Öğleden sonra ise Marmara'nın genelinde hissedilir derecede düşecek. Sıcaklıkların 10 derece kadar düşmesi beklenirken; yağışların gece saatlerinde kesileceği tahmin ediliyor.

İlk kar Uludağ’da!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü yetkilileri, yarın ve çarşamba günü Marmara Bölgesinde kar beklenmediğini söylediler. Sadece Uludağ'ın zirvesine mevsimin ilk karının yağabileceğini belirtiyorlar. İstanbul merkezde sıcaklıkların gündüz 15-16; gece 13 civarında olacağı tahmininde bulunuyorlar. Marmara'dan yayılan soğuk havanın çarşamba günü yurdun İç ve Doğu bölgelerinde etkili olduktan sonra hızlı şekilde yurdu terk edeceğini vurguluyorlar.

Fırtınaya dikkat!

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nün bugün saat 13.00 itibariyle yurt geneline ilişkin fırtına uyarısı yaptı. Vatandaşları ağaç ve direklerin devrilmesi ile ulaşımda aksamalara karşı uyardı.

Marmara: Yarın (23.09.2014) öğle saatlerinden itibaren batı ve kuzeybatı yönlerden 6-8 kuvvetinde (60-75 km/s) fırtına bekleniyor. Fırtınanın gece saatlerinden sonra etkisini kaybedeceği tahmin ediliyor.

BEŞ GÜNLÜK HAVA DURUMU TAHMİNİ İÇİN TIKLAYIN!

False