GeriEtkinlikler Maça hazır mısın?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Maça hazır mısın?

Maça hazır mısın?

Pepsi UEFA Şampiyonlar Ligi sponsorluğunu final maçı davetiyle kutladı.

UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olan Pepsi #MaçaHazırMısın sloganıyla düzenlediği davette spor ve eğlence dünyasını bir araya getirdi. UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı izleme gecesi üç büyüklerin efsane kaptanları Beşiktaşlı Şifo Mehmet, Fenerbahçeli Oğuz Çetin ve Galatasaraylı Bülent Korkmaz’ın katılımıyla ve Burcu Esmersoy’un moderatörlüğüyle gerçekleşti Serenay Aktaş, İsmail Filiz ve Ezgi Avcı gibi ünlü isimler davette bir araya geldi.

PepsiCo, dünyanın en çok takip edilen ve en prestijli liglerinden biri olarak kabul edilen UEFA Ligi sponsorluğunu Pepsi ile #MaçaHazırMısın sloganıyla düzenlediği davet ile kutladı. Burcu Esmersoy'un moderatörlüğünde Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın efsanevi futbolcuları Şifo Mehmet, Oğuz Çetin ve Bülent Korkmaz’ın katılımıyla renklenen davette spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri Real Madrid’in kazandığı dünyanın en büyük spor etkinliklerinden UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı heyecanını birlikte yaşadı.

Maça hazır mısın

Pepsi’nin müzik ve eğlence alanlarındaki eşsiz deneyimini UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına taşıyarak gerçekleştirdiği UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında Black Eyed Peas’in açılış şovu davetlilerden tam not aldı. PepsiCo Gazlı İçecekler & Meyve Suyu Kıdemli Pazarlama Müdürü Aslı Önder, dünyanın en önemli spor etkinliğine sponsor olarak futbolu desteklemekten büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi: ‘PepsiCo olarak, UEFA Şampiyonlar Ligi sponsoru olarak küresel ölçekte bir işe imza atmaktan ve futbolu desteklemekten gurur duyuyoruz. Tüm futbolseverleri buluşturan yılın en önemli etkinliğiyle futbolseverlerin coşkusunu paylaşmanın ve müziğin gücü ile futbolu buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz.’

Pepsi’nin #MaçaHazırMısın sloganıyla düzenlediği etkinlik, Cardiff’te Real Madrid ile Juventus arasında oynanan, 200’den fazla ülkede canlı yayınlanan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının ardından eşsiz DJ performansı ile devam etti.

Dünyanın en çok izlenen spor karşılaşması olan UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının öncesinde futbol yaşamına dair anılarını paylaşan Türk futbolunun efsane isimleri Şifo Mehmet, Oğuz Çetin ve Bülent Korkmaz devre arasında ise maç yorum ve değerlendirmeleri ile davetlilere spor ve eğlence dolu bir gece yaşattı. Gecenin sonunda maçın sonucunu doğru tahmin eden genç oyuncu İsmail Ege Şaşmaz, Şampiyonlar Ligi bileti kazandı.

False