GeriEtkinlikler KFC’den Türkiye’deki 30’uncu yılına özel yarışma!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

KFC’den Türkiye’deki 30’uncu yılına özel yarışma!

KFC’den Türkiye’deki 30’uncu yılına özel yarışma!

Türk halkını 30 yıldır parmak ısırtan lezzetlerle buluşturan KFC, bu özel yılı kutlamak için bir yarışma başlattı. KFC’nin en az lezzetleri kadar ünlü kovasının dış yüzünün tasarlanacağı yarışmanın jüri koltuğunda, ünlü karikatüristler Erdil Yaşaroğlu ile Emrah Ablak ve illüstratör Ethem Onur Bilgiç oturacak.

Jürinin belirlediği tasarımlar arasında yapılacak halk oylaması sonucu üç kişi hem birbirinden özel ödülleri kazanacak, hem de tasarımları yıl boyunca KFC kovaları üzerinde yerini alacak. Tasarımların kfckovasi.com internet sitesine yükleneceği yarışmaya son katılım tarihi ise 15 Eylül 2019.

Hikayesi Albay Harland Sanders’ın 11 baharatlı gizli tarifi geliştirmesiyle başlayan KFC, Türkiye’deki 30’uncu yılına özel bir yarışma başlattı.

KFC’nin tavuk severleri meşhur kovasını tasarlamaya davet ettiği yarışmada dereceye girenlerin tasarımları yıl boyunca KFC kovalarında yerini alacak ve birbirinden güzel ödüller kazanacak.

15 Eylül 2019 tarihine kadar kfckovasi.com’a yüklenen tasarımları ilk olarak ünlü karikatüristler Emrah Ablak ve Erdil Yaşaroğlu ile illüstratör Ethem Onur Bilgiç değerlendirecek.

Jürinin belirlediği 10 tasarım internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından duyurulduktan sonra halk oylaması başlayacak. Oylama sonucu dereceye giren ilk üç kişinin tasarımları, KFC kovalarına basılacak ve yıl boyunca tüm KFC restoranlarında kullanılacak. Yarışmanın birincisi iMac ile ödüllendirilirken ikinci MacBook Pro, üçüncü ise MacBook Air’in sahibi olacak.

Türk halkını 30 yıldır parmak ısırtan lezzetle buluşturan KFC’nin yarışmasına her katılımcı sadece tek bir tasarım ile katılabiliyor. Dileyenler, tasarımını kfckovasi.com üzerinden yapabilirken, isteyen katılımcılar yarışma şartnamesindeki detaylara uygun formatta hazırladıkları tasarımlarını internet sitesine yükleyebiliyor.

False