GeriEtkinlikler Kahve Dünyası baharı ünlü isimlerle kutladı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kahve Dünyası baharı ünlü isimlerle kutladı

Kahve Dünyası baharı ünlü isimlerle kutladı

12 Mayıs Cumartesi günü Kahve Dünyası tarafından Bebek’te düzenlenen “Bahar Şenliği” spor ve lezzet sevenleri bir araya getirdi. Koşu, jumping fitness, streching gibi birçok farklı etkinliğin gerçekleştirildiği Bebek Kahve Dünyası Bahar Şenliği’nde sağlıklı yaşam koçu, yazar Ece Vahapoğlu davetlilerle keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Etkinliğe Merve Oflaz, Rachel Araz, Elif Güvendik gibi ünlü isimler de katıldı.

Spor ve lezzet tutkunları 12 Mayıs Cumartesi günü Kahve Dünyası Bebek Bahar Şenliği’nde buluştu. Birbirinden keyifli ve renkli etkinliklere sahne olan şenlik, Bebek‘te gerçekleşti. Aktif yaşam tutkunlarının büyük ilgi gösterdiği Kahve Dünyası Bebek Bahar Şenliği’nde katılımcılar sağlıklı yaşam koçu ve yazar Ece Vahapoğlu eşliğinde yoga yapma fırsatını buldu.

Kahve Dünyası baharı ünlü isimlerle kutladı

Şenliğe katılanlarla sağlıklı yaşam üzerinde keyifli bir sohbet de gerçekleştiren Vahapoğlu, beslenme ve spora ilişkin önerilerde bulundu. Etkinliğe Merve Oflaz, Rachel Araz, Elif Güvendik gibi ünlü isimler de katıldı. Ayrıca şenlik, Urbanriders koşu ekibi ve Jumping Fitness Turkey ekibi tarafından gerçekleştirilen birçok etkinliğe de ev sahipliği yaptı. Şenliğe katılanlar güneşli bir bahar gününün, sahil havasının, sporun ve Kahve Dünyası’nın en yeni lezzetlerinin tadını çıkardı. Şenlik boyunca etkinlik alanına gelenlere protein bazlı Protahin, Probadem gibi içeceklerden, Meyveli Yoğurtlu Granola’ya, Yaban Mersinli Poriç’ten Yoğurtlu Dondurma’ya ikram edilen yeni lezzetler büyük beğeni topladı.

Kahve Dünyası baharı ünlü isimlerle kutladı

LEZZETİ VE HAFİFLİĞİ BULUŞTURAN LEZZETLER

Kahve Dünyası’nın aktif bir yaşama sahip, beslenmesine dikkat eden, hafif ve doyurucu lezzetler arayanlar için hazırladığı yeni ürünlerinden “Meyveli Yoğurtlu Granola ve Meyveli Yoğurtlu Müsli” ev yapımı granola ve müsli’yi taze meyveler, light yoğurt ve kuruyemişlerle buluşturuyor. İster kahvaltı ister ara öğün için tercih edilebilen bu lezzetli seçenekler günlük olarak hazırlanıyor. Özellikle spor yapanların sıkça tükettiği proteinli içeceklere Kahve Dünyası bambaşka bir yorum katıyor. Protahin, Probadem ve Promeyve, yüksek protein içeriklerinin yanı sıra lezzetiyle de alışkanlık yapıyor. Tam tane yulaf ezmesinin sütle pişirilmesiyle hazırlanan Poriç ise Hindistan cevizli, fındıklı ve muzlu, yaban mersinli çeşitleriyle enerji ve zindelik veriyor. Günlük olarak hazırlanan Yoğurtlu Dondurma ise günün her saati tatlı bir kaçamak yapmak isteyenleri bekliyor.

False