GeriEtkinlikler Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de!

Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de!

Sen de Stilefit’e göz at, sporda ve günlük yaşamda sportif şıklığın tadını çıkar!

Kadınlara aktif yaşam tarzlarını destekleyecek, şık ve kaliteli spor kıyafetleri sunmak için yola çıkan stilefit.com, dünyanın önde gelen spor giyim markalarının en seçkin koleksiyonlarını ilk defa Türkiye’de satışa sunuyor.

Modern şehir yaşamındaki kadınlar, günlük yaşamlarını kolaylaştıracak daha fonksiyonel seçimlere ve daha rahat bir giyim tarzına yöneliyorlar. Daha önce sadece spor yaparken giydikleri taytları, spor sütyenlerini ve tişörtleri, şık günlük parçalarla kombinleyerek dışarıda da kullanmaya başladılar. Böylece tüm dünyada “sportif şıklık” trendi ortaya çıktı. Bu trend hızla büyüyerek modaya yön vermeye devam ederken, Stilefit.com bu akımın Türkiye’deki temsilcisi olmak üzere doğdu.

STİLEFİT.COM, HER GEÇEN GÜN BÜYÜYOR!

Stilefit.com, tüm ürünlerinde kalite, performans ve stili bir arada bulunduran, dünya çapında tanınan markaları tercih ediyor. Birçok spor aktivitesi için ihtiyacınız olan koleksiyonlara her geçen gün bir yenisini daha ekliyor. En son aktif giyim trendlerine sahip koleksiyonlara bünyesinde yer veriyor.

 

Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de
 

Çeşitli spor aktivitelerinin ihtiyaçlarına uygun farklı koleksiyonlar sunan Stilefit.com’da şu an yer alan markalar; Ilana Kugel’in Los Angeles’ta hayat verdiği Koral Activewear, Avustralya’nın efsanevi Bondi Plajı’nda Noah Ries ve eşi tarafından yaratılan Vie Active, aktif yaşam temsilcisi Avustralyalı Lorna Jane Clarkson’un lüks spor giyim markası Lorna Jane, doğa dostu taytlarıyla Yoga Journal’ın favori markalarından OmShanti Clothing, spor tutkunu Corin ve Brian Powell tarafından kurulan Running Bare, sofistike tasarımlarıyla fark yaratan Varley, kaliteli ve sıra dışı spor giyim koleksiyonları tasarlayan Vimmia, yenilikçi tayt modellerindeki eğlendirici mizahıyla fark yaratan Zara Terez, dünya çapında kaliteli ve lüks spor giyim ürünleriyle tanınan Lole Women ve özgün tasarımlarıyla göz dolduran çantalarıyla kısa sürede moda dünyasının ilgisini çeken Herschel Supply Co. Tüm bu tasarım markalar Türkiye’de ilk defa, hepsi aynı noktada Stilefit.com’da satışa sunuluyor.

HEM SPORDA HEM GÜNLÜK YAŞAMDA SPORTİF ŞIKLIĞIN TADINI ÇIKAR!

 

Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de
 

Stilefit.com; bacakları adeta bir çorap gibi saran power taytları, çift taraflı kullanılabilen fonksiyonel spor sütyenleri, birbirinden renkli ve desenli tişörtleri, spor yaparken ihtiyacınız olan aksesuarları ile mükemmel görünmenizi garanti ediyor. Her bir üründe kumaşların kalitesi, uzman el işçiliği ve detaylarda gizli şık tasarımlar kendini hemen belli ediyor. Koleksiyonlar, spor salonlarının çok ötesinde aktif bir yaşam tarzı sunuyor. 

İade ve değişim olanaklarıyla %100 güvenli alışveriş ortamı sunan www.stilefit.com tüm kadınları aktif yaşam modasını keşfetmeye davet ediyor.

Kadın spor giyim markaları Stilefit ile Türkiye’de

STİLEFİT BLOG’DAN HABERİN VAR MI?

Kadınlara aktif yaşam tarzlarını destekleyecek, şık ve kaliteli spor kıyafetleri ve aksesuarlar sunan Stilefit.com, aynı zamanda özgün ve birbirinden renkli içerikleriyle www.stilefit.tumblr.com adlı bloğunda, kadınlara hem moda hem de sağlıklı yaşam konusunda önerilerde bulunuyor. Keyifle okuyacağınız yepyeni içerikler her hafta www.stilefit.tumblr.com’da!

False