GeriEtkinlikler Head&Shoulders’tan yazın en cool partisi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Head&Shoulders’tan yazın en cool partisi

Head&Shoulders’tan yazın en cool partisi

Head&Shoulders ve BeMan Dergisi, düzenledikleriBeFresh partisi ile Bodrum’da birçok ünlü ismi biraraya getirdi. Müzik sektörünün en beğenilen isimlerinden Edis Görgülü, Head&Shoulders ile yaptığı işbirliğini ilk defa bu partide duyurarak bestelediği sürpriz jingle’ı da ilk kez sevenleri ile paylaştı.

Head&Shoulders, bu yaza “Kafanı ferah tut” mesajıyla damga vurarak, Bodrum’da gerçekleşen bu yazın en cool partisi BeFresh’in ana sponsoru oldu. Ünlü isimlerin de katıldığı geceye, marka ile uzun süreli bir işbirliğine imza atan Edis Görgülü birbirinden güzel şarkıları ile renk kattı.

BeMan Dergisi’nin işbirliği ile düzenlenen davete, Edis Görgülü, Dila Tarkan, Didem Soydan, Özge Özder ve eşi Sinan Güleryüz, Hakan Yalçın, Gürbey İleri, Begüm Birgören, Onur Büyüktopçu, Cihan Nacar ve Pelin AkilAnıl Altan gibi isimler katıldı. Geceye katılan Edis Görgülü, Head&Shoulders için bestelediği yaz sıcaklarında mentol ferahlığı mesajını veren yeni jingle’ı ile davetlilerden tam not aldı.

Geceye damga vuran Edis Görgülü: “Bu güzel geceye Head&Shoulders ailesinin bir parçası olarak katıldığım için çok mutluyum. Head&Shoulders için bestelemiş olduğum bu yeni jingle beni çok heyecandırdı. Aslında heyecanımız daha yeni başlıyor. Önümüzdeki dönemde çok daha büyük sürprizlerle karşınızda olacağım. Kafaları ferah tutmaya hazır olun!” dedi.

Gece geç saatlere kadar devam eden BeFresh partisinde davetliler, eğlenceli dakikalar yaşarken, yazın bunaltan sıcaklarında Head&Shoulders mentol ferahlığı yaşadılar.

False