GeriEtkinlikler Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı

Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı

Çocukların duyusal gelişimine faydalı olabilecek her türlü ekipman mevcut!

Hassasanne.com adlı internet sitesinde yazıları ile 420.000 anneye ulaşan Ece Kumkale tarafından Zekeriyaköy'de açılan merkezde çocuklar hem aileleriyle eğleniyor hem de gelişimlerine katkıda bulunacak aktiviteler yapıyorlar.

Oldukça geniş bir mekan ve bahçeye sahip olan merkezde, tam donanımlı duyusal odadan (Multi-sensory room) dikkat istasyonuna, hareket merkezinden atölye ve serbest oyun odalarına kadar her şey var. 

Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı

Hassas Anne Etkinlik Merkezinde Neler Var?

  • Duyusal oyun atölyeleri, yaş gruplarına göre ebeveynli oyun grupları, duyusal hikaye etkinlikleri, saatlik ebeveynli serbest oyun seansları,
  • Anne-babalar için eğitim, seminer ve toplantılar.
  • Firma davetleri ve lansmanları
  • Doğum günleri ve partiler.
  • Duyusal oda (Multi-sensory room).
  • Hareket, denge ve dikkat istasyonu.
  • Hassas Anne Dükkan’dan alışveriş imkanı.
  • Duyusal Oyun Yaz Okulu

Hassas Anne Etkinlik Merkezi’nde çocukların duyusal gelişimi için faydalı ekipmanlar, oyuncaklar ve tam donanımlı duyusal oda (multi-sensory room) bulunmaktadır. Duyusal Oda (Multi-sensory room) terapi merkezleri dışında Türkiye’de ilk kez bu merkezde uygulanıyor. Duyusal Oda, bebek ve çocukların duyusal gelişimi için oldukça fayda sağlıyor. Sosyal Sorumluluk Projesi olarak Salı günleri 10:00-17:00 arasında otizmli ve Down Sendromlu çocuklar Hassas Anne Etkinlik Merkezi Duyusal Odadan ücretsiz yararlanıyorlar. Sadece rezervasyon yaptırmaları yeterli. Böylelikle bu ailelerin sosyalleşmeleri ve bu günlerde merkeze gelecek uzmanların ücretsiz seminerlerine katılmaları mümkün olacak.

Duyusal Oyun Atölyeleri

Çocuk atölye katında gerçekleştirilen duyusal oyun atölyelerinde her hafta farklı bir tema işleniyor. Dolayısıyla çocuklar merkezi her ziyaret ettiklerinde farklı bir konu hakkında bilgi sahibi oldukları gibi, farklı etkinlikler meraklarını uyandırıyor.

 

Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı
 

Doğum günü, parti ve davetler

Merkez doğum günü, parti, davet gibi özel gün kutlamalarına iç veya dış mekanında evsahipliği de yapıyor. Hassas Anne Etkinlik Merkezi'nde kutlanan doğum günü partileri çok farklı! Doğum günü partilerinde çocuklar için farklı alternatifler sunuluyor; duyusal oda disko şeklinde kullanılabiliyor; duyusal oyun atölyeleri yapılıyor, çocuklar renkli makarnalardan resimler yapıyor, kinetik kum ile duyusal havuz yapıyor ve zıp zıp hamur ile farklı bir deneyim yaşıyorlar. 

Zekeriyaköy'deki Hassas Anne Etkinlik Merkezi programı yaz boyunca Duyusal Oyun Atölyeleri, her Cumartesi aileler için ücretsiz seminerler, Montessori Aile Bilgilendirme Eğitimleri, çiçek ekimi ve küçük mimar dev maket atölyeleri ile dopdolu. Haftaiçi 10:00-16:00 arasında Duyusal Oyun Yaz Okulu'na haftalık veya günlük olarak katılabiliyorsunuz. Hassas Anne Etkinlik Merkezi Duyusal Oyun Yaz Okulu'nda duyusal oyun atölyeleri, Montessori materyalleriyle günlük yaşam becerileri çalışmaları, ritim atölyesi, ingilizce zamanı, satranç dersleri, kocaman bahçede bahçe ve su oyunları ve tam donanımlı duyusal odada geçirilen zaman ile çocuklar unutulmaz bir yaz geçirecek. 

Merkezin en güzel taraflarından biri de geniş ve çok güzel bir bahçesinin olması. Yaz boyunca atölyeleri ve doğum günü partileri bahçede yapılıyor.

Etkinlik Merkezi’nin programı çocuk gelişimi uzmanı, uzman psikolog, öğretmen ve Montessori Eğitmeninden oluşan bir kadro tarafından belirleniyor.

 

Hassas Anne Etkinlik Merkezi Zekeriyaköy’de açıldı
 

Hassas Anne Etkinlik Merkezi
Çitlembik Mah. 9. Cadde Garanti Koza Evleri No:13 Zekeriyaköy Sarıyer İSTANBUL
Tel: 0212 202 77 04 GSM: 0533 123 38 33
Hassasanneetkinlikmerkezi.com Hassasanne.com
Instagram: @hassasanneetkinlikmerkezi @hassasanne
hassasanne@gmail.com

False