GeriEtkinlikler Enza Home Sevgililer Günü Reklam Filmi rekor kırdı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Enza Home Sevgililer Günü Reklam Filmi rekor kırdı

Enza Home Sevgililer Günü Reklam Filmi rekor kırdı

Modern ve yenilikçi tasarımlarıyla dekorasyona farklı bir yorum getiren Enza Home’un Sevgililer Günü için hazırladığı ve ‘en güzel aşklara’ ithaf ettiği yeni reklam filmi 4 günde 8 milyon kişi tarafından görüntülendi.

Aşkın gücünü, zaman ve mekan tanımadığını etkileyici ve romantik karelerle vurgulayan reklam filmi, küçük kalpleri sevgiyle çarpan iki çocuğun yıllar sonra aralarındaki bağın sembolü olan ‘Beyaz Melek’ aracılığıyla nasıl bir araya geldiklerini konu alıyor.

Yataş Grup’un dekorasyona farklı bir anlayış getiren markası Enza Home’un, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı yeni reklam filmi TV’de ve dijital mecralarda yayınlanmaya başladı.Yayınlandığı günden bu güne (4 günde) tüm digital platformda 8 milyon izlenme oranına erişen reklam filmi‘En Güzel Aşklara’ ithaf edilen ve yıllar sonra hiç beklenmedik bir anda kendini yeniden hatırlatan bir ‘ilk aşk’ öyküsünü anlatıyor. Romantik kareler eşliğinde aşk öyküsünü yansıtan film, A Graphic Design imzası taşıyor.

Sevginin, masumiyetin ve ilk aşkın en yalın hâlini yansıtan filmde, küçükken yolları ayrılmak zorunda kalan ama birbirlerine olan bağlılıklarını yıllarca kalplerinde taşıyan iki çocuğun yıllar sonra aşklarının sembolü olan ‘Beyaz Melek’ sayesinde, mucizevi bir şekilde kavuşmalarını anlatıyor.

Reklam filminin müziği ise ayrıca dikkat çekiyor. Ünlü şarkıcı LP’nin dünyada satış rekorları kıran etkileyici şarkısı “Lost on You” eşliğinde izlenen reklam filmi TV ve dijital ortamlarda izleyiciyle buluşuyor.

Reklam filmini izlemek için tıklayın!

False