GeriEtkinlikler En iyi köfte lezzetlerinin yeni adresi; Ateş Köfte
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

En iyi köfte lezzetlerinin yeni adresi; Ateş Köfte

En iyi köfte lezzetlerinin yeni adresi; Ateş Köfte

Asırlık geleneksel köfte lezzetlerini arayanlar için artık yeni uğrak noktası var!

Asırlık geleneksel köfte lezzetlerini arayanlar için artık yeni bir uğrak noktası var! Modern tasarımıyla ön plana çıkan Ateş Köfte, kaliteli hizmet anlayışıyla gerçek köfte lezzetlerini müşterilerinin beğenisine sunuyor.

“Köfte salaş mekânda olur” algısını değiştiren konseptiyle misafirlerini ağırlayan Ateş Köfte, köfte severler için en sevilen köfteleri bir tabakta topladı. Özenle seçilmiş taze baharatlarla hazırlanan, batı Trakya’nın bağrından kopup gelen “Ateş Köfte”, 90 yıldır lezzeti hiç değişmeyen İstanbullu “Kasap Köfte”, 35 yıllık maziye sahip “Beyoğlu Köfte” ve 45 yıllık bir lezzet olan eski usul katkısız “Tekirdağ Köfte” ile misafirlerini köfte yolculuğuna çıkaran mekan, sadece leziz köfteleriyle değil aynı zamanda kemik ve sebze suyu ile hazırlanan süzme mercimek çorbasıyla da iddialı.

En iyi köfte lezzetlerinin yeni adresi; Ateş Köfte

Ateş Köfte’de misafirler, gönül rahatlığıyla şehrin en iyi köftelerini yiyebiliyor aynı zamanda şık ve modern bir ambiyans içerisinde küçük iş toplantıları gerçekleştirilebiliyorlar. Lezzetli köftelerin sonrasında güzel bir kahve ve kaymaklı peynir tatlısı ise yemek sonrası nefis bir final sunuyor.

Ateş Köfte’de; Tekirdağ, Kasap ve Beyoğlu Köfte 17 TL, Ateş köfte ise 19 TL’den servis ediliyor.

Adres:Harman Sokak Harmancı Giz Plaza No:5A Levent
Telefon: 0 (212) 280 25 90

facebook / ateskofte ; instagram / ateskofte

False