GeriEtkinlikler Çocuk dostu en iyi 10 otel!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuk dostu en iyi 10 otel!

Çocuk dostu en iyi 10 otel!

Çocukların eğlenerek, öğrenerek, keyifli vakit geçirebileceği oteller...

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte, tatil planı yapan aileler bütün bir yılın stresini, yorgunluğunu geride bırakmak ve çocuklarıyla birlikte mutlu ve konforlu bir tatil yapmak istiyor. Bu aşamada ailelerin otel seçimindeki öncelikleri, çocuklarına uygun, güvenilir ve bol aktivite yapılıyor olması. Bazı oteller konseptleri dolayısıyla “Çocuk Dostu” otel kategorisinde yer alıyor. Bu oteller misafir memnuniyetini, çocuklu ailelerin yaptığı değerlendirmeleri dikkate alınıyor ve denetimleriyle tesiste çocuk aktivitelerine yönelik yapılan yatırımlara, çocuk güvenliğine önem veriyor.


İşte bu otellerden bazıları;

Kemer Country/ İstanbul

Kemer Country 6-12 yaş grubu çocuklara özel eğlenceli ve farklı birçok aktivite imkanı sunuyor. Spor yapmak isteyen çocuklar için de sayısız alternatif var.

Çocuklar kendileri için özel olarak hazırlanan açık oyun parkı ve yeni nesil şişme oyuncakların bulunduğu kapalı oyun parkı Kidsville’de eğlenebilir, Greenwood işbirliği ile hazırlanan Forest Club’da atölyelere katılabilir, Summer Camp ile yaz dönemi birçok spor branşını deneyip, ingilizcelerini geliştirebilir ya da doğa kampında kendi sınırları ve doğanın sınırlarını zorlamayı öğrenebilirler.

0-6 yaş ücretsiz.

Çocuk dostu en iyi 10 otel


Lykiaworld/ Antalya

Lykieclub'ta 6 aydan 16 yaşa kadar farklı yaş grupları için yogadan okçuluğa, basketboldan define avına kadar pek çok aktivite; çocuk restoranı ve oyun parkı. Ayrıca bebekler için özel tasarlanmış oyun odaları, içinde bebek yatağı, emzirme koltuğu ve bez değiştirme sehpası gibi gereçlerin sunulduğu bebek kulübü, bebek bakıcılığı, portatif bebek arabası ile bebek telsizi hizmetleri ve daha birçok özelliğiyle çocuğunuza eğlence dolu bir tatil sunarken, size de çocuğunuzu emin ellere bırakıp gönül rahatlığıyla tatilin keyfini çıkarma fırsatı sunuyor.

0-6 yaş ücretsiz.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Hillside Beach Club/ Fethiye

Hillside Beach Club eğlenceli etkinlikleriyle, çocuklarla ilgilenmek üzere profesyonel eğitim almış ve beş dil konuşabilen ekipleriyle çocukları gün boyunca eğlendirerek mutlu ediyor. Hillside Beach Club’ta 0-5 yaş aralığındaki ilk çocuk ücretsiz konaklama avantajına sahip olup,  6-11 yaş aralığındaki tüm çocuklar ise %50 indirimli konaklayabiliyor.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Ela Quality Resort Hotel / Antalya

Ela Quality Resort Hotel 01-17 yaş arası bebekler, çocuklar ve gençler özel bir aktivite-eğlence kompleksidir. Ebeveynlerin unutamayacakları bir tatili çocuklarıyla paylaşabilmelerini amaçlayan Everland Q Çocuk Kulübü, çocuklara tıpkı yetişkinler gibi kendilerini özel hissetmelerini sağlıyor. Kendilerine özel tasarlanan “Everland Q Çocuk Kulübü Çocuk Resepsiyonu’nda, kendilerine özel kayıt kartları ile işlemleri bu noktadan yapılıyor.

0-6 yaş ücretsiz. 7-12 yaş aralığı %50 indirimli konaklayabiliyor.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Susesi Luxury Resort/ Antalya

Çocuklara özel bir dünya kuran ve onları özel eğitimli çalışanlarına emanet eden Susesi Luxury Resort’de miniler 4-7 yaş, midiler 8-12 yaş olmak üzere iki ayrı grup var. 2 adet su kaydıraklı havuz, oyun parkı, oyun odaları, sinema, açık büfe restoran, hobby club, mini fitness,güvenlik kameraları ve anti bakteriyel zemin ile donatılmış caretta kids club’ta gün boyu birbirinden eğlenceli aktivitelerle eğlenen minikler akşamları da mini amfi de sahne alarak anne ve babalarına şovlarını sergiliyorlar.

0-8 yaş ücretsiz, 2.çocuk ise 3 yaş itibariyle %50 indirimli konaklayabiliyor.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Rixos Premium Belek/ Antalya

Rixos Premium Belek'te çocukların Rixy Club'ı var. Rixy Club; aynı yaş grubundan çocukların bir arada olduğu, özel programlar ve aktivitelerle eğlenirken öğrendiği bir dünya. Rixos Premium Belek Rixy Club'ta çocuklar için özel restoran, su kaydıraklı çocuk havuzu, sanat atölyesi, playstation odası, küçük yaş gruplarına özel dizayn edilmiş oyun odası, uyku odası, çocuk şovları, mini amfi tiyatro ve özel sinema bulunuyor.
Ayrıca 13-17 yaş grubu gençler için de özel bir aktivite programı uygulanıyor.

6 aylık ile 2 yaş grubu (10.00 – 12.00, 15.00 – 18.00, 20.00 – 23.00, ücretli olan bebek bakıcılığı hizmeti ebeveyn eşliğinde de kullanılabilir.)

  • 3 - 5 yaş grubu
  • 6 - 7 yaş grubu
  • 8 - 10 yaş grubu
  • 11 - 12 yaş grubu
  • 13 - 17 yaş grubu

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Voyage Sorgun/ Antalya

Voyage Sorgun'da 0-3 yaş grubu gülen bebekler kulübü, 04-12 yaş grubu mini clup,13-16 yaş grubu teenege clup çocuklar, konusunda bilgili ve tecrübeli personel eşliğinde 10.00-18.00 saatleri arasında eğlenceli vakit geçirme imkanı buluyor. Çocukların tüm gün güneş altında zarar görmemeleri için kulüp bünyesinde üstü kapalı oyun alanları bulunuyor. Çocuk kulübü çalışma saatleri 10:00-18:00 , 1 nisan -31 ekim tarihleri arasıda ise 10:00 - 22:00 'dir.

0-12 yaş ücretsiz.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Wow Kremlin Palace/ Antalya

Çocuklarınızın unutamayacağı, sizin de onların mutluluğuna ortak olacağınız ve güvenli ellerde en iyi tatili geçirdiğini bileceğiniz çocuk kulübü; minik misafirlerin tatillerine fark katıyor. Kendi yaş gruplarında eğitici ve eğlenceli oyunlar, tüm gün sürecek ve kendilerini özel hissedecekleri aktiviteler ile Kremlin Palace onların da mutluluk sarayı. Gülüşlerini suyla birleştirecek çocuk aquaparkı, bu heyecanı onlara doyasıya yaşatıyor.

0-12 yaş ücretsiz, 2.çocuk %50 konaklayabiliyor.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 



Naturland Vacation Club In Eco Park/ Antalya

03-06 yaş arası çocuklar için mini club, 07-12 yaş arası çocuklar için maxi club bulunuyor. Country bölümüne yakın bölgede hayvanat bahçesi bulunuyor ve çocuklar midilli atları, çeşitli kuş türleri, atlar, tavşanlar, inekler, koyunlar, tavuklar, horozlar ve daha onlarca hayvan türleri ile tanışabiliyor, Çocuk Bakımı, Çocuk Büfesi, Çocuk Kulübü, Çocuk Oyun Alanı, Çocuk Yüzme Havuzu, Kaydıraklı Havuz, Çocuk Animasyonu.

0-12 yaş ücretsiz.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 


Limra Hotel Resort/ Antalya

Çocuk kulübünde çocuğunuz tüm gün özel eğitimli çocuk animatörlerimizle eğlenerek yaratıcılığını geliştiriyor, yemek yapıyor, t-shirt boyuyor, hamurdan heykeller yapıyor, akşam gün boyu hazırladıkları oyunlarını sahneye koyuyor, ardından çocuk discosuna geçiyorlar. Limak ailesi çocuğunuzun ben sıkıldım diyeceği hiçbir saniye olmayacağına dair söz veriyor. 

0-15 yaş ücretsiz, 2. çocukta ise 3 yaşından büyük çocuklarda %50 indirimli konaklayabiliyor.

 

Çocuk dostu en iyi 10 otel
 

False