Doya doya zayıflama ve sağlıklı beslenmenin ipuçları

“Doygun’la Hayata Dair” yeni uzmanıyla takipçilerini aydınlatmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Doygun Ekmek’in hayatın içinden farklı konulara değindiği Doygun’la Hayata Dair projesinin ikinci etabında sağlıklı yaşam ve doğru beslenme ile ilgili püf noktaları gündeme geliyor.

Doygun’la Hayata Dair, Süper Dadı olarak da bilinen Yaşam Koçu ve Evlilik Danışmanı Yeşim Varol Şen’in ardından yeni uzmanı Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar’la devam ediyor. Ekim ayından itibaren her hafta Doygun’un Facebook sayfasında Doygun Ekmek takipçileriyle buluşacak Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, sağlıklı yaşam ve beslenme, anne ve çocuk beslenmesi, kilo yönetimi gibi pek çok konuyu işleyecek ve takipçilerin sorularını yanıtlayacak. Diyetisyen Kanar, Doygun’un Twitter sayfasında da takipçilere önerilerde bulunacak. Ayrıca “doya doya zayıflamak” ve sağlıklı beslenmek isteyenler için hafif ve lezzetli tarifler de paylaşacak. 

Aç kalmadan ve sağlığımızı kaybetmeden zayıflama yöntemleriyle diyetleri kabus olmaktan çıkaran Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar, Doygun’la Hayata Dair’de yazılarını her hafta Pazartesi günleri Doygun Ekmek’in Facebook sayfasında paylaşacak. Doygun Ekmek Facebook sayfası takipçilerinin hafta boyunca yazının konusuyla ilgili soracakları sorular ise Cuma günleri yine Diyetisyen Kanar tarafından yanıtlanacak. Konuyla ilgili yorum yapan ve soru soran takipçileri bekleyen sürprizler de olacak. Diyetisyen Kanar’ın sağlıklı yaşam ve beslenmeyle ilgili püf noktaları Doygun Ekmek’in Twitter sayfasından da takipçilere ulaşacak.

Proje kapsamında, Diyetisyen Elvan Odabaşı Kanar ve diyet yapanlara özel menüleriyle meşhur Fitiz Diyet Mutfak’ın şefinin birlikte hazırladığı özel tarifler de Doygun Ekmek’in Facebook ve Twitter sayfaları ile www.tambugday.com bloğunda paylaşılacak.

www.facebook.com/doygunekmek

www.twitter.com/doygun_ekmek

www.tambugday.com

Yazarın Tüm Yazıları