GeriEtkinlikler Doğa, mimari uyum ve mutlu aileler!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Doğa, mimari uyum ve mutlu aileler!

Doğa, mimari uyum ve mutlu aileler!

KÖY hayatında her sabah uyanıp tertemiz havayı ciğerlerinize çekmek ister misiniz?

Doğa ve şehrin bir arada olacağı estetik ve yalınlığı bir arada sunan KÖY projesi, 5.000 m² alana kurulması planlanan ÇarşıKÖY, günlük ihtiyaçlara cevap veren seçkin mağazaların bulunacağı, çocukların kaliteli vakit geçirebileceği açık alanlara yakın; kafeleri, restoranları ve sinemasıyla Zekeriyaköy’ün yeni buluşma noktası olmaya aday.

Mağazaların yer alacağı, çocukların eğlenerek vakit geçirebileceği açık alanlara yakınlığı, kafeleri, restoranları ve sinemasıyla Zekeriyaköy’de doğayı sakinlerine şehir konforunda sunuyor. Yalnızca sizi ve çocuklarınızı değil, evcil hayvanlarınızı da düşünen konsept içinde, şehirden ayrılmadan KÖY’ün eşsiz dünyasına adım atacaksınız.

PEKİ, NEDEN KÖY?

Çünkü artık sadece televizyonda görmeye başladığımız canlıları, doğal ortamlarında görmemizin ve çocuklarımızın da bu uyuma şahit olmasının zamanı geldi. Çocuklarımız kedi ve köpek dışındaki hayvanları da yakından tanısın, yemyeşil ormanlarda oynama fırsatı bulsun diye KÖY projesini hayata geçiriyoruz. Çünkü yemyeşil bir doğanın, bitkilerin, hayvanların ve hatta böceklerin bile çocuklarımızın gelişiminde pozitif etkisi var.

Düşünsenize, KÖY hayatında her sabah uyanıp derin bir nefes alıyor ve doğanın vadettiği tertemiz havayı ciğerlerinize dolduruyorsunuz. İnsan enerjik bir sabaha başlamak için daha ne isteyebilir ki?

Doğa, mimari uyum ve mutlu aileler

UZMANLAR NE DİYOR?

“Açık havada zaman geçirmenin çocuklara yararları” üzerine büyük bir araştırma başlatan Filedelfiya Çocuk Hastanesi, Gastroenteroloji ve Beslenme Bölümü doktorlarından Dr. Burdette ve Whitaker, düzenli olarak açık havada oynama şansı verilen çocukların sadece fiziksel açıdan gelişmediklerini, aynı zamanda hayal güçlerinin daha kuvvetli, daha yaratıcı ve işbirliğine daha yatkın çocuklar olduklarını söylüyor. Yale Üniversitesi Doğa Bilimi Profesörlerinden Dr. Kellet ise açık havada, doğada düzenli olarak zaman geçiren çocukların stressiz ve dikkat süreleri daha uzun çocuklar olduğunu söylüyor.

MUTLU VE SAĞLIKLI ÇOCUKLAR

Bizler, çocuklarımızı şehir hayatından koparmadan, doğa ile iç içe bir hayat sunarak, fiziksel gelişimlerini pozitif yönde etkileyebilir ve mutlu çocuklar yetiştirebiliriz. Zekeriyaköy’ün KÖY Projesi, hem sizlerin özlemini duyduğunuz mutlu hayatı, hem de çocuklarınızın ihtiyacı olan en doğal ve sağlıklı hayatı sunmaya hazırlanıyor.

KÖY’DE YAŞAM

KÖY projesinin apartmanları, alıştığımız dairelerden fazlasını sunuyor. Siz geniş dairlerinizde huzurun keyfini çıkarırken, çocuklarınız yemyeşil bahçelerin ve her çocuğun hayalindeki parkların eğlenceli dünyasıyla büyüme şansını yakalıyor. Ayrıca KÖY evlerinde bulunan akıllı ev sistemleri sayesinde hayat her zaman pratik ve güvence altında.

KÖY sizlere olduğu kadar, düzenlenen gezi alanları ile en yakın dostlarınız için de yaşanılası hayat şartları sunuyor. Evcil hayvanlarınız ile doğa yürüyüşleri yapmak ve onların da hak ettiği ideal hayatı yaşatmak için KÖY hayatını yaşamaya davet ediyoruz.

KÖY’ün vadettiği mutlu ve sağlıklı yaşam hakkında daha detaylı bilgi edinmek için www.koy.com.tr’yi ziyaret edebilir ya da 0212 202 64 64 numaralı telefondan satış ofisimize ulaşabilirsiniz.

False