GeriEtkinlikler Damaklarda lezzet fırtınası
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Damaklarda lezzet fırtınası

Damaklarda lezzet fırtınası

Doğal tarım uygulamalarıyla bütün dikkatleri üzerine çeken Ayşe Deliismail Çiftliği, özel lezzetarayanların merakla beklediği yeni hasat ürünlerini tanıttı. Milas’ın bereketli coğrafyasında 175 dönüm arazi üzerine kurulu bulunan çiftlik Gurme Zeytinyağı, Yemeklik Zeytinyağı, Sele Siyah Zeytin, Büyük Etli Siyah Zeytin, Kalamata Yeşil Zeytin, Delice Zeytin ve Yöresel Yeşil Zeytin ürünleriyle damaklarda lezzet fırtınaları estirecek.

Gurme Zeytinyağı, bölgenin nefis Memecik cinsi zeytinlerinden soğuk sıkma yöntemiyle elde ediliyor. Bu yıla özel olarak erken hasat, yani henüz kararmamış zeytinlerden üretilen Gurme Zeytinyağı, limon kabuğu ile yeşil arasındaki rengi, yoğunluğu ve mis gibi zeytin kokusuyla fark yaratıyor. Bir yudumuyla bile bütün solunum sistemini etkisi altına alan zeytin kokusu, ipeksi bir dokunuşa benzeyen yutma edimine eşlik ediyor. Bu çok özel lezzeti, yarım litre ve 3 litre olmak üzere özel şişelerde edinmek mümkün. Ayşe Deliismail Çiftliği’ndeki 700 zeytin ağacından elde edilen Yemeklik Zeytinyağı da yarım litre ve 3 litrelik şişelerde satışa sunuluyor.

Birbirinden lezzetli ürünler Milas’ın Kayadere Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Ayşe Deliismail Çiftliği’nden ve İstanbul Acarkent’teki Ayşe Deliismail Çiftliği restoranından doğrudan satın alınabiliyor. Ayrıca telefonla ya da çiftliğin e-posta adresi aracılığıyla sipariş verildiğinde kargoyla teslimat da yapılabiliyor.

Damaklarda lezzet fırtınası

False