GeriEtkinlikler Dalından şişeye, şişeden tüm organikseverlere...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Dalından şişeye, şişeden tüm organikseverlere...

Dalından şişeye, şişeden tüm organikseverlere...

Bu yazın favori serinleticisi, elite organik meyve suları...

Dünyadaki tüm organik ürün sertifikalarına sahip, Türkiye’nin ilk sertifikalı organik meyve suyu markası Elite Naturel, yaz mevsiminde serinlemek isteyenlerin yanında… Sağlık açısından vazgeçilmez sayılan organik ürünlerde akıllardaki tüm soru işaretlerini silen Elite Naturel, %100 saf, ilave su, şeker, glüten ve renklendirici gibi hiçbir katkı maddesi içermeyen Elite Organik serisiyle şimdiden bu yazın favorisi!

Sağlıklı bir sunumun anahtarı cam şişelerde sunulan Elite Organik serisinde vişne ve kayısı dışındaki tüm meyvelerin çekirdekleriyle birlikte sıkılıyor. Meyve özleri bu şekilde korunup, tortulu olarak şişeleniyor.

Dilerseniz güneşin keyfini çıkardığınız açık alanlarda dilerseniz de sıcaktan kaçtığınız kapalı alanlarda olun. Elite Organik serisi sağlıklı bir serinlik etkisi yaratmak isteyenler için birebir!

Elite Organik’in nar, vişne, karadut, Kalecik Karası üzüm, kayısı, zencefilli elma, Ege otları ilaveli domates ve portakal-havuç-elma suyu çeşitlerini ister tek başlarına isterseniz de yaratıcılığınızı kullanacağınız size özel karışım alternatifleriyle deneyimleyebilirsiniz.

Dalından şişeye, şişeden tüm organikseverlere...

False