GeriEtkinlikler Cerebral Palsy’li çocuklar bez çantaları renklendirdi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Cerebral Palsy’li çocuklar bez çantaları renklendirdi

Cerebral Palsy’li çocuklar bez çantaları renklendirdi

Allergan, her yıl olduğu gibi bu yıl da Dünya Cerebral Palsy gününe dikkat çekmek adına Cerebral Palsy Türkiye (Türkiye Spastik Çocuklar Vakfı) iş birliği ile çocukların hayallerini resmettikleri bez çanta boyama etkinliği gerçekleştirdi.

Allergan, Cerebral Palsy Türkiye (TSÇV) iş birliği ile Dünya Cerebral Palsy Gününe dikkat çekmek amacıyla bu yıl bez çanta boyama etkinliği düzenledi. Gönüllülerin Cerebral Palsy’nin yeşil renklerini giyerek destek verdiği projede çocuklar uçsuz bucaksız hayallerini bez çantaların üzerine boyayarak ne kadar renkli dünyalara sahip olduklarını gösterdi.

Bu güzel ellerden çıkan bez çantalar daha sonra firmanın genel merkezinin bulunduğu plazada kurulan stantta sergilendi. Ayrıca stant yanına konulan fotoboot’ta herkes “Yıldızım Olur musun?” diyerek paylaştığı fotoğraflarla çocuklara destek mesajları verdiler. Çocuklarla gerçekleştirilen boyama etkinliğinin yanı sıra firma çalışanlarıyla birlikte yeşil renginin tonlarının birleştiği bileklik atölyesi düzenledi. İlham veren konuşmalar bölümünde ise kendisi de Cerebral Palsy ile yaşayan ve birçok başarıya imza atmış Tuğba Erbilen Gültekin, yaşadığı süreci tüm içtenliğiyle katılımcılarla paylaştı.  

False