GeriEtkinlikler Bu hediyeler öğretmenlerin yüzünü güldürecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bu hediyeler öğretmenlerin yüzünü güldürecek

Bu hediyeler öğretmenlerin yüzünü güldürecek

Her yıl 24 Kasım’da kutlanan Öğretmenler Günü’ne sayılı günler kala, öğretmenini mutlu etmek ve yüzünü güldürmek isteyenler, en güzel hediyeyi bulabilmek için araştırmalara başladı. Türkiye’nin genç çiçek ve hediye platformu www.osevio.com, her özel günde olduğu gibi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde de farklı hediye alternatifleriyle kalplere dokunmaya devam ediyor.

Tasarım çiçekler, kutulu çiçekler, çiçek aranjmanları ve yenilebilir çiçekler gibi geniş ürün çeşitliliğine sahip olan www.osevio.com, en güzel hediye seçeneklerini sunuyor.

ŞIK VE KALICI HEDİYE: TERARYUM

Öğretmenine kalıcı ve şık bir hediye sunmak isteyenler için teraryum en doğru hediye seçenekleri arasında yer alıyor. Öğretmenler gününe özel temayla hazırlanan tasarımlar, hoş görüntüsüyle bulunduğu ortama güzellik katıyor. Kolay bakımı sayesinde uzun yıllar yaşayan teraryum ile öğretmeninizin yüzünü yıllarca gülümsetebilirsiniz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜ’NE ÖZEL HAZIRLANAN HEDİYE KUTUSU

Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanmış “öğretmenim benim” hediye kutusu ile öğretmeniniz her kahve içtiğinde sizi hatırlayacak. Beş dünya kahvesinin ve öğretmenler günü kutlama kartının yer aldığı özel tasarım özellikle kahve içmeyi seven öğretmenler için tercih edilebilecek en uygun hediye seçenekleri arasında bulunuyor.

UNUTULMAZ BİR HEDİYE: KOL DÜĞMESİ

Erkek öğretmenlere alınacak hediye alternatiflerinin başında ise kol düğmesi geliyor. Şık görüntüsüyle takım elbiselerinin tamamlayıcı olan kol düğmesiyle öğretmeninizin özel gününü daha anlamlı hale getirebilirsiniz. Hediye edilecek kişinin isminin baş harflerinin yer aldığı kol düğmeleri ile öğretmenizin kendini daha özel hissetmesini sağlayabilirsiniz.

KİŞİYE ÖZEL KUPALAR

Öğretmeninizin isminin ve anlamının yer aldığı kişiye özel hazırlanan kupalar da güzel bir hediye alternatifi olarak seçenekler arasında yer alıyor. Beyazın üzerine siyah yazıyla şık bir şekilde ismin ve anlamının yazıldığı kupa ile öğretmenize unutulmaz bir öğretmenler günü hediyesi verebilirsiniz.

False