GeriEtkinlikler Bayram'da rengarenk su altı dünyası sizleri bekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Bayram'da rengarenk su altı dünyası sizleri bekliyor!

Bayram'da rengarenk su altı dünyası sizleri bekliyor!

Bayram'da hayatınızın en güzel gününü yaşayın!

Dünyanın en büyük tematik akvaryumu İstanbul Akvaryum, Bayram’da hayatının en güzel gününü yaşamak isteyenlere sınırsız eğlence sunuyor. Karadeniz’den Pasifik’e uzanan gezi güzergahı ve gerçek Amazon Yağmur Ormanı içerisinde birbirinden ilginç 17 bin kara ve deniz canlısının olduğu su altı dünyasıyla ziyaretçilerini büyülüyor.

Kayıp Balık Nemo ‘yu hatırlayın

İstanbul Akvaryum ziyaretçilerini Kızıldeniz’de adeta simgeleşmiş olan canlılardan Napolyon balıkları, tehlike anında kendini avcılardan korumak için şiddetli bir zehir salgılayan Balon balıkları, cinsiyetsiz doğan Bengai Kardinal balıkları, kıskanç İmparator Melek balıkları, Turuncu ve beyaz pulları ile diğer balıklardan kolayca ayrılan komik görünüşleri yüzünden palyaço ismine layık görülmüş. Sevimli ve hareketli Çizgi film kahramanı Nemo ile ünlerine ün katmış Palyaço balığıyla tanıştırıyor.

Dalış ile Bayram’ın hakkını verin

İstanbul Akvaryum deniz canlılarını daha yakından görmek isteyenler, canlılar ile yaşam alanında tanışmak isteyenler için iki saatlik bir eğitim sonrası sertifikalı, sertifikasız herkese dalış imkanı sunuyor. Bayram’da hayatının en güzel gününü yaşamak isteyenler, bu günü daha önce hiç yaşanmamış bir deneyimle taçlandırarak, su altı dünyasının ihtişamlı gösterisine katılabilir, köpek balıkları eşliğinde heyecanlı bir Bayram aktivitesi gerçekleştirebilirler.

Birbirinden eğlenceli, çok çeşitli aktiviteleriyle her yaşa hitap eden İstanbul Akvaryum, daha kolay ulaşım için Taksim, Sultanahmet, Sirkeci ve Yenikapı’dan ücretsiz servis hizmetleri veriyor. Hafta içi ve hafta sonu 10:00-20:00 saatleri arasında ziyaretçilerini bekliyor.

 

Bayramda rengarenk su altı dünyası sizleri bekliyor
 

False