GeriEtkinlikler Babalar ne der, aslında ne demek ister?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Babalar ne der, aslında ne demek ister?

Babalar ne der, aslında ne demek ister?

.

Bu ışıkların hepsi niye açık?

Biraz tutumlu olsan, paranın değerini bilsen, yarınını düşünsen… O zaman ayakların yere daha sağlam basar, yarınından emin olursun, kolay kolay sırtın yere gelmez.

Ben sana değil, çevreye güvenmiyorum.

Sen ne kadar doğru, dikkatli olursan ol, hayat senin kontrolün dışına çıkabilir. Gardını, önlemini baştan al ki zora, dara düşme.

Saat kaç olmuş, hala yatmadın mı sen?

Uykunu alamayacaksın. Zaten saçma sapan besleniyorsun, annenin pişirdiği mis gibi yemekler dururken o pis pis şeyleri yiyorsun... Hasta olacaksın, güçsüz düşeceksin. Olma sen hasta, kalbimi acıtma.

O telefon neden açılmıyor?

Babayım. Belli etmiyorum ama uykularım kaçıyor sana bir şey olacak diye. Hava karardığında, benden uzaklara gittiğinde aklım çıkıyor. Aramamı beklemesen; gittiğin yerden arada bir arayıp, iyiyim desen…

Atla kızım, ben tutuyorum!

Sadece ilk kaydıraktan kayışında, ilk denize atlayışında, ilk bisiklete binişinde değil; ben ömrün boyunca buradayım, yanındayım, aşağıdayım, arkandayım. Sen cesur ol, kendine güven; atla, koş, uç…

Babalar Günü de neymiş; bir şey istemem!

Zahmet etme, kendini yorma, sıkıntıya düşme babama hediye alacağım diye. Bana bir gülüşün, bir sarılman en güzel hediye.

Aslında belli etmese de babanız, Babalar Günü’nde onu hatırlamanızı bekliyor. İşte, onu çok mutlu edecek hediyeler...

False