GeriEtkinlikler "Askıda Ne Var?"dan anlamlı proje
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

"Askıda Ne Var?"dan anlamlı proje

"Askıda Ne Var?"dan anlamlı proje

Marmara Forum ile birlikte öğrencilere ücretsiz yemek, kitap, kıyafet ve hediyeler veren "Askıda Ne Var" sosyal girişimi çok anlamlı bir proje gerçekleştirdi. “Paylaşmayı Seviyorum” adlı proje ile İstanbul’un en çok ziyaretçiye sahip AVM’lerinden olan Marmara Forum’da ziyaretçiler, üniversite öğrencileri için yemek ısmarladı. İsteyen ziyaretçiler restoran katında yemek yedikten sonra kendilerinden sonra yemek yiyecek öğrencilerin hesaplarını ödedi. İsteyen ziyaretçiler de www.askidanevar.com adresine girerek diledikleri şehirdeki, tanımadıkları öğrenciler için yemek ısmarladı.

Ziyaretçilere “Paylaşmayı Seviyorum” projesi ile sürpriz

Marmara Forum AVM girişine bir metal dedektörü cihazı konuldu. Sürprizden habersiz bir şekilde AVM’ye giren ziyaretçiler metal eşyalarını bıraksa da metal dedektörünün alarmı çaldı. Güvenlik görevlisi, sürprizden habersiz olan bu ziyaretçilerden kendisine eşlik etmesini rica etti. Ziyaretçiler kendilerini TV ekranında canlı yayındaki bir üniversite öğrencisiyle baş başa buldu. Canlı yayındaki üniversite öğrencisi ziyaretçilere “AVM girişindeki dedektörün içlerindeki paylaşma sevgisini tespit ettiği için odaya alındıklarını” ifade etti. Öğrenci, misafirlere üniversite hayatlarıyla, iyilikle ve “paylaşmak” ile ilgili sorular sordu. Sohbetin arkasından ziyaretçiler üniversiteli öğrenciler için iyilik yapmaya davet edildi. Bu anlamlı davete kayıtsız kalmayan ziyaretçiler üniversiteli öğrenciler için yemek ısmarladı. TV ekranında ziyaretçilerle sohbet eden üniversite öğrencisi yemek ısmarlayan ziyaretçilerin yanına sürpriz bir şekilde gelerek kendilerini tebrik etti. Marmara Forum’un bu iyiliklerinden dolayı kendilerine verdiği hediyeleri ziyaretçilere sundu.

“Paylaşmayı Seviyorum” projesi ”Paylaşma Ekranı” ile sürüyor

Marmara Forum ile iş birliği içinde çalışan Askıda Ne Var’ın gönüllü ekibi, AVM içine ziyaretçilerle canlı yayında sohbet edebilecekleri bir TV kurdu. Ziyaretçiler, Marmara Forum’da veya www.askidanevar.com adresinden diledikleri şehirdeki üniversite öğrencilerine yemek ısmarlamaları için bir araya geliyorlar.

Siz de öğrencilere yemek ısmarlayabilirsiniz

Bu anlamlı paylaşma hareketine siz de katılabilirsiniz. Dilerseniz Marmara Forum’da bir restoranda sizden sonra gelecek bir öğrencinin hesabını karşılayabilir veya www.askidanevar.com adresini ziyaret ederek Türkiye’nin istediğiniz şehrindeki üniversite öğrencileri için askıya yemek bırakabilirsiniz.
  

False