GeriEtkinlikler Apple Watch Hermès yeni stillerle karşınızda
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Apple Watch Hermès yeni stillerle karşınızda

Apple Watch Hermès yeni stillerle karşınızda

Son derece estetik ve kullanışlı tasarımlar...

Son derece estetik ve kullanışlı tasarımlar oluşturmaya odaklanan ortak tutkunun yönlendirdiği tasarım süreciyle ortaya çıkan koleksiyon, Apple Watch Series 2’yi Hermès’in çarpıcı stillerine sahip özenle elde işlenmiş deri kayışlarla eşleştiriyor. Koleksiyon, efsanevi Hermès modelleri Clipper, Cape Cod ve Espace’tan esinlenen özel saat kadranı tasarımları da içeriyor. Apple Watch Hermès, modern yaşam için tasarlanmış, zarif ve sanatsal sadelikle işlevselliği birleştiren son derece gelişmiş bir araçtır.

TASARIM

Genişletilmiş Apple Watch Hermès koleksiyonu yeni bir stil içeriyor: Hermès ayakkabıları ve takıları kreatif direktörü Pierre Hardy’nin prototip Hermès sandaletinden esinlenen, Swift ve Epsom dana derisi Manchette Double Boucle; Rose Jaipur, Étoupe ve Bleu Agate renkleriyle zarif bir şekilde bileği sarıyor. Yeni Simple Tour Boucle Déployante kayış, Hermès Barenia dana derisinin doğal sadeliğini iki taraftaki düğmelere basılarak açılan Hermès gizli tokasının modernliğiyle eşleştirerek klasik form üzerinde yeni bir deneme olarak karşımıza çıkıyor. Klasik Double Tour ve Simple Tour stilleri de Anemone gibi yenilenmiş renklerle bu sonbaharda devam ediyor.

Yeni Apple Watch Hermès modelleri, GPS, 50 metre suya dayanıklılık*, iki kat daha parlak ekran, güçlü çift çekirdek işlemci ve watchOS 3 özelliklerine sahip Apple Watch Series 2 serisiyle eşleştiriliyor. Ayrıca, bu modeller arasında turuncu imzalı özel bir Hermès Spor Kordon da yer alıyor. Suya dayanıklı Spor Kordon, son derece rahat ve spor yaparken dayanıklı olacak şekilde hafif ve esnek olarak tasarlandı ve sadece bu kordona özel üzerine Apple Watch Hermès ifadesi kazındı.

FİYATLAR VE BULUNABİLİRLİK

Apple Watch Hermès 38 mm ve 42 mm olmak üzere iki farklı boyutta kasayla sunuluyor. Belirli Apple Mağazaları ve belirli Hermès mağazalarında, özel mağazalarda ve alışveriş merkezlerinde Hermès 38 mm Single Tour 1149 ABD Doları; 42 mm Single Tour 1199 ABD Doları; 38 mm Double Tour 1.299 ABD Doları; 42 mm Single Tour Deployment Buckle 1.399 ABD Doları ve 38 mm Double Buckle Cuff 1.499 ABD Doları fiyatla edinilebilir.
Apple Watch Hermès, Avustralya, Belçika, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, İtalya, Japonya, Makau, Rusya, Singapur, İspanya, İsviçre, Tayvan, BAE, Birleşik Krallık ve ABD’de 23 Eylül Cuma gününden itibaren edinilebilir.
• Apple Watch Hermès Kayışları ayrı satılır ve 16 Eylül Cuma gününden itibaren edinilebilir.** Simple Tour Band 339 ABD Doları, Double Tour 489 ABD Doları ve Double Buckle Cuff 689 ABD Dolarıdır.
• Apple Watch Series 2 için iOS 10 veya sonraki sürümüne sahip iPhone 5 veya daha yeni bir modeli gerekir. watchOS 3 ve iOS 10, 13 Eylül Salı gününden itibaren ücretsiz yazılım güncellemesi olarak kullanıma sunulacak. Bazı özellikler her bölgede veya her dilde kullanılamaz.
• Apple Watch Hermès satın alan her müşteri, yeni Apple Watch’larının takvim, bildirimler, uygulamalar ve diğer özelliklerle kurulumunu yapmak üzere mağazada veya online olarak ücretsiz Kişiye Özel Kurulum hizmetinden yararlanabilecek.***

*Apple Watch Series 2, 22810:2010 sayılı ISO standardına uygun olarak 50 metrelik suya dayanıklılık özelliğine sahiptir. Başka bir deyişle, aygıt havuzda veya denizde yüzme gibi sığ su aktivitelerinde kullanılabilir. Ancak, Apple Watch Series 2 tüplü dalış, su kayağı veya yüksek hızda suya maruz kalmayı veya sığ olmayan derinliklere dalmayı gerektiren diğer aktivitelerde kullanılmamalıdır. Paslanmaz çelik ve deri kayışlar suya dayanıklı değildir.

**Apple Watch Hermès Kayışları Makau ve Rusya’da 23 Eylül Cuma gününden itibaren edinilebilir.

***Çoğu ülkede.

False