GeriEtkinlikler Anabilim Giriş Sınavı için geri sayım başladı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Anabilim Giriş Sınavı için geri sayım başladı!

Anabilim Giriş Sınavı için geri sayım başladı!

Önümüzdeki dönem Anabilimli olmak isteyenler 5 Mart’ta düzenlenecek olan Anabilim Giriş Sınavı’nda (AGS) buluşuyor!

Bilim, spor ve sanatı harmanlayarak, eğitim sektöründe 30 yıldır başarıdan başarıya koşan Anabilim Eğitim Kurumları, 2017-2018 eğitim öğretim yılında kayıt yaptırmak isteyen öğrencileri 5 Mart Pazar günü, giriş sınavına davet ediyor. 1,2,3. sınıf öğrencileri mülakat ve ön değerlendirme ile 4, 5, 6, 7 ve 8. sınıfa kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler ise, yapılacak AGS ve mülakat ile önümüzdeki dönem Anabilim ailesine katılmaya hak kazanacak.

Ataşehir Kampüsü için saat 10:00, Sancaktepe Kampüsü için 12:30 olarak belirlenen AGS sonrasında puan barajını geçen ve mülakatı olumlu sonuçlanan öğrenciler arasından 2. sınıftan 8. sınıfın sonuna kadar olan kademe için sınırlı kontenjan doğrultusunda öğrenci alınacak. Başarılı öğrencilerin her zaman arkasında olan ve desteğini esirgemeyen kurum, okul yönetiminin belirlediği kontenjan doğrultusunda 5, 6, 7 ve 8. sınıflarda okuyacak öğrencilere yüzde 100’e varan farklı oranlarda eğitim başarı bursu verecek.

2017-2018 eğitim-öğretim yılında ön kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerin katılacağı AGS için başvurular başladı. AGS için son başvuru tarihi 2 Mart Perşembe Günü olup, başvurular sırasında şahsen öğrencilerin de bulunması gerekmektedir. Başvuru sırasında öğrenciye bir kimlik kartı verilecek ve sınav girişi esnasında giriş kartı olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

AGS ile eş zamanlı olarak Okul Tanıtım Günü etkinliği düzenlenecek.

Anabilim Eğitim Kurumları; Anabilim yayınları, Üstün Yetenekliler Programı, tüm derslerde aktif bir öğretim tekniği olarak kullanılan yaratıcı drama, uzaktan öğrenme modeli ve eğitim teknolojileri, öğrencilerin eleştirel düşünme ve problem çözme becerilerini geliştiren Akıl Oyunları dersi uygulamalarıyla eğitim sektöründe fark yaratmaya devam ediyor.

Öğrencilerin AGS’de ter döktüğü süre içinde eş zamanlı olarak velilere yönelik düzenlenen Okul Tanıtım Günü etkinliği ile yabancı dil, akademik, sportif, sanatsal yönleriyle sunulan farklılaştırılmış ve zenginleştirilmiş eğitim sistemi bizzat öğretmenler ve yetkililer tarafından tanıtılacak. Okul Tanıtım Günü etkinliği Ataşehir Kampüsü’nde 10:00 – 11:30; Sancaktepe Kampüsü’nde 12:30 – 14:00 saatleri arasında gerçekleşecek.


  

False