GeriEtkinlikler Alp Mamak kendi tekniğini Sibirya'da anlattı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Alp Mamak kendi tekniğini Sibirya'da anlattı

Alp Mamak kendi tekniğini Sibirya'da anlattı

Medikal Estetik Hekim Dr. Alp Mamak, kendi geliştirdiği ALP-Aesthetic Lateral Projection (Estetik Yanal Yükseltme) tekniği konusunda dünyanın dört bir yanındaki meslektaşlarına seminerler vermeye devam ediyor. Alp Mamak, son eğitimini Sibiryalı estetik hekimlere verdi.

Medikal Estetik Hekim Dr. Alp Mamak, kendi oluşturduğu Lifting tekniği olan "ALP Aesthetic Lateral Projection"ın son toplantısını Sibirya’nın Novosibirsk kentinde gerçekleştirdi. Şimdiye kadar yüzlerce estetik doktoruna kendi tekniğini ders olarak anlatan Dr. Alp Mamak, önümüzdeki günlerde Ukrayna ve Romanya'da da meslektaşları ile buluşacak.

TÜM DÜNYAYI EĞİTİM VERMEK İÇİN GEZİYOR

Özellikle dolgu ve botoks gibi iğneli uygulamalar konusunda uzun yıllardır hizmet sunarak medikal estetik sektörüne yön veren Medikal Estetik Hekim Dr. Alp Mamak, 2009 yılından bu yana deneyimlerini meslektaşı hekimlerle paylaşıyor. Bilgiyi paylaşmanın sektöre doğru yön vereceğine inanan Dr. Alp Mamak, 2013 yılından bu yana ise eğitimlerine uluslararası platformda devam ediyor.

Son iki yıldır kendi oluşturduğu Lifting tekniği olan "ALP Aesthetic Lateral Projection" tekniğinin lansmanını yapan Dr. Alp Mamak, bugüne kadar İtalya, Fransa, İspanya da dahil olmak üzere birçok uluslararası kongrede tekniğini anlattı. Avrupa ülkeleri dışında Rusya, Vietnam da dahil olmak üzere Orta Avrupa ve Asya-Pasifik ülkelerinde de tekniği ile adından söz ettiren başarılı isim, uluslararası estetik kongreleri dışında kendi adına hazırlanan seminerler de veriyor.

Türk bir hekim olarak farklı bölgelerde kabul görmenin bir Avrupalıya göre iki katı çalışma gerektiğini belirten Alp Mamak; ülkemizi temsil ettiği için çok gururlu olduğunu söylüyor.

False