GeriEtkinlikler 23 Nisan Hürriyet'i yarışması için başvurular başladı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

23 Nisan Hürriyet'i yarışması için başvurular başladı

23 Nisan Hürriyet'i yarışması için başvurular başladı

İster yaz, ister çiz, ister çek... Başvurular 15 Nisan Cuma gününe kadar

İSTER YAZ, İSTER ÇİZ, İSTER ÇEK

Çocuklar, 15 Nisan 2015 Cuma gününe kadar yazı, karikatür veya fotoğraf dallarındaki çalışmalarını hck@hurriyet.com.tr e-posta adresine veya “23 Nisan Hürriyeti, Hürriyet Gazetesi, 100. Yıl Mah. Matbaacılar Cad. No:78 34204 Bağcılar-İstanbul” posta adresine gönderecekler. Ömür Kurt’un yönetimindeki gazete ve yarışma, jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda ödüllendirilecek. Yarışmaya 7-14 yaş arasındaki çocuklar katılabilecek.

ÇALIŞMALARI ÖZEL JÜRİ DEĞERLENDİRİYOR

Çocuklar hangi alana yeteneklilerse, o alana özel olarak hazırladıkları çalışmaları gönderecekler. Yarışma kategorileri yazı, fotoğraf ve karikatürden oluşuyor. En iyi 3 yazar dizüstü bilgisayar, en iyi 3 karikatürist tablet, en iyi 3 fotoğrafçı ise fotoğraf makinesi kazanacak. Gazetede yer almak için şiir, kısa yazı, röportaj veya anı vb. çalışmalar da gönderilebilecek. Başvuru ile Hürriyet Çocuk Kulübü'ne ulaşan tüm çalışmalar, özel jüri tarafından değerlendirilecek.

YARIŞMAYA 7-14 YAŞLARI ARASINDAKİLER KATILABİLİYOR

 7-14 yaşları arasındaki çocukların katılabildikleri yarışmaya son başvuru tarihi 15 Nisan 2016 Cuma günü mesai bitimine kadardır. Çocuklar yarışmaya 250 sözcüğü geçmeyen bir yazı, herhangi bir konuda fotoğraf veya karikatür alanlarında katılabilecekler. Birden fazla kategoride başvuru da yapılabilecek.

Çocuklar çalışmalarını hck@hurriyet.com.tr e-posta adresine gönderebileceği gibi kargo yolu ile “Hürriyet Gazetesi, 100. Yıl Mahallesi, Matbaacılar Caddesi, No: 78 34204 Bağcılar-İstanbul” posta adresine de gönderebilirler.

Ayrıntılı bilgi için: www.hurriyetcocukkulubu.com

False