Geriİlişkiler İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz

Bu sözlere ilişkinizde sıklıkla yer verin.

1-SENİ SEVİYORUM

Parterinizin hiç beklemediği anda gelecek olan bir seni seviyorum ilişkinin tüm gidişatını etkileyecek, olumlu yönde ilişkinin alt üst olmasına yol açacaktır. Partneri tarafından sevildiğini bilse de her insan bunu defalarca duymak ister. Ama günde 5 kereden fazla söyleyip sıkılmasına yol açmayın.

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz

MUTLU İLİŞKİ İÇİN 9 ADIM

2-ÖZÜR DİLERİM

Birçok insan özür dilemeyi küçük düşmek gibi görür. Partnerinizden özür dilemek sizi küçük düşürecek bir davranış değil, aksine hatasını kabul etmiş, bilinçli bir insan izlenimi yaratır. Özür dilerken gerçekten içinizden gelerek özür dilediğinizi hissettirmek Sizin en büyük hazineniz olacaktır. 

 

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz
 

3-SEN HAKLISIN

Her tartışmada haklı olan bir taraf vardır. Haksız olduğunuzu fark ettiniz ve hala inatla savunduğunuz ‘Ben haklıyım’ görüşünde iseniz bundan vazgeçmelisiniz. Haksız yönünüzü gördüğünüzde ‘Evet sen haklıydın’ cümlesi hem partnerinizi yumuşatacak hem de ilişkiye bakış açısında farklılık oluşturacaktır. Ona haklı olduğunu söylemeniz halinde sizin ne kadar anlayışlı bir eş olduğunuzu düşünecek ve ilişkinizde yeni bir boyuta geçeceksiniz.

4-BİRAZ DA ARKADAŞLARINLA VAKİT GEÇİR

Partneriniz, gönülsüzde olsa söylediğiniz ‘Biraz da arkadaşlarınla vakit geçir’ cümlesi karşısında çok şaşıracak, böyle bir fedakarlıktan dolayı hep sizin yanınızda olmak isteyecektir. Partnerinizin kalbini fethetmek ve ilişkinizi daha iyi yerlere taşımak için bu sihirli sözcüğü söylemeniz yeterli olacaktır.

 

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz
 

5-ÇOK GÜZELSİN / YAKIŞIKLISIN

En sade ve güzel iltifatlardan biri olsa gerek. Güzel olduğunu duymak her insanın hoşuna gider hele bunu partneri söyleyince… Başı sıkışan o an ne diyeceğini bilemeyen partnerler için bu cümle kurtarıcı olacaktır.

6-SANA ÇOK İHTİYACIM VAR

Yardıma ihtiyacı olduğu anda sizin ona yardım edeceğinizi düşünerek bunu dile getirmesi ne kadar mutluluk verici değil mi? Partnerinizi seni seviyorum kadar etkileyecek bir cümledir ''Sana çok ihtiyacım var…'' Belki çok yakın arkadaşına, belki ailesinden birine söyleyebilirdi ama partnerine bunu söylemesi ilişkiyi değiştirecek sihirli bir sözdür.

 

İlişkinizi değiştirecek 7 sihirli söz
 

7-TEŞEKKÜR EDERİM

Günlük hayatımızda fazlaca kullandığımız bu cümle aslında sevgiliye söylendiğinde sihirli hale geliyor. Belki iş yerindeki arkadaşlarımıza belki yürürken bize yol veren insanlara teşekkür ediyoruz ama hangimiz sevgilimize bize ısmarladığı bir kahve için teşekkür ediyoruz? Bir kahve almak sanki onun göreviymiş gibi göstermek tamamen yanlıştır. ‘Teşekkür ederim’ sözcüğünü duyan bir sevgilinin mutluluğunu gözlerinizden okursunuz. Buda ilişkinizi olumlu yönde değiştirecektir.

DOĞRU SEVGİLİ DOĞRU EŞ Mİ DEMEK?

False