Geriİlişkiler İlişkiden soğutan 8 hareket
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

İlişkiden soğutan 8 hareket

İlişkiden soğutan 8 hareket

Rüya gibi başlayan ilişkiniz ayrılık aşamasına mı geldi?

Bir birlikteliğe başlamak ne kadar önemli bir durum ise o birlikteliğin içindeki tutumlar da bir o kadar önem taşıyor. İnsan tek başına hayatını sürdüremez. Sevdiği, sevildiği kişi ile birlikte mutlu bir beraberlik yaşamak ister. Fakat bazı davranışlar vardır ki, ilişkiden soğutmaya sebep olur ve çözülememesi durumunda ilişkiyi bitişe kadar götürür. 

İŞTE İLİŞKİDEN SOĞUTAN 8 HAREKET!

1- YALAN SÖYLEMEK

İlişkiden soğutan 8 hareket

Sebebi her ne olursa olsun birbirinize karşı her zaman dürüst olmalısınız. Karşınızdaki kişiyi kaybetmekten korkmak için bile olsa ona yalan söylemeyin. Yalan söylemek yerine o hatayı yapmamaya bakın. Eğer yalan söylerseniz, karşınızdaki kişinin güvenini kırar ve kendinizden uzaklaştırırsınız.

2- AİLESİYLE TANIŞMAMAK

İlişkiden soğutan 8 hareket

Birlikte olduğunuz kişi sizi ailesiyle tanıştırmıyorsa veya siz ailenizle tanıştırmıyorsanız bu durum ilişkiye ciddi bakmadığınızı gösterir. Birlikteliğin bir amacı olmadığı zaman çiftler birbirini ciddiye almayı bırakır ve başka arayışlara girer. Aileyle tanışmak, aradaki güveni güçlendiren bir etkendir.

3- KİŞİSEL TEMİZLİĞE ÖNEM VERMEMEK

İlişkiden soğutan 8 hareket

Kişisel bakım, her insanın dikkat etmesi gereken bir durumdur. Kişisel temizliği sevgilinizin yanında doğal olmakla karıştırmayın. Elbette doğal olacaksınız. Aşırı makyaj yapmak, şişe dolusu parfümü üzerinize boşaltmak kişisel temizlikte söz konusu değil. Gerekli olan bakımı yapmak yeterlidir.

4- ARKADAŞLARIYLA TANIŞMAMAK

İlişkiden soğutan 8 hareket

Çiftler birbirinin arkadaş ortamını bilmediğinde gereksiz kıskançlıklar da ardından geliyor. Her insanın arkadaşlarıyla zaman geçirmeye hakkı elbette vardır. Fakat çiftler birbirinin arkadaş ortamına girdiğinde arkadaşlarını daha yakından tanır ve dışarı çıktığında hangi arkadaşlarıyla olduğunu bilir. Böylelikle oluşabilecek bazı sorunlar ortadan kalkar. Sevgilinizi veya eşinizi gerçekten seviyorsanız, arkadaşlarınızla tanıştırmalısınız. 

5- CİMRİ OLMAK

İlişkiden soğutan 8 hareket

İlişkide bir tarafun hazıra konmaya çalışması, sevgilisini veya eşini mutlu etmek için maddi anlamda az da olsa bir çaba harcamaması ilişkiden soğumaya yeter de artar bile! 

6- ÜŞENGEÇLİK

İlişkiden soğutan 8 hareket

Her insan bazı durumlarda yorgunluktan, rahatsızlıktan veya moral bozukluğundan dolayı bazı şeyleri yapmaya üşenir. Fakat bir düşünün... Yanınıza gelmeye, sizi aramaya, herhangi bir konuda size haber vermeye üşenen bir sevgili veya su içmek için suyun ayağına gelmesini bekleyen bir eşle ne kadar iyi vakit geçirebilirsiniz? Adım atmaya bile üşeniyordur o!

7- TRİP ATMAK

İlişkiden soğutan 8 hareket

İlişkiye büyük zararlar verir trip atmak. Dozunu ayarlayabildiğiniz sürece kırıldığınızı göstermek amaçlı ufak çaplı tripler her ilişkinin olmazsa olmazıdır ama aşırıya kaçmak veya gereksiz konularda sürekli kapris yapmak karşınızdaki kişiyi bıktırır. 

8- SÜREKLİ AYRILIĞA BAĞLAMAK

İlişkiden soğutan 8 hareket

İlişkide en çok soğutan davranış budur aslında. Bir ilişkide bir kez ayrılık rüzgarları esmişse, bir daha toparlaması çok zordur. Tartışmalar, çeşitli sorunlar ilişkinin temel organı gibi bir şeydir zaten. Sorunları konuşarak halletmeye çalışmak yerine, ilk çareyi ayrılıkta bulmak ilişkiyi yıpratmayı bırakın, öldürür.

DOĞRU SEVGİLİ, DOĞRU EŞ Mİ DEMEK?

False