GeriOyun Ve Aktiviteler Küçük Sanatkarların Büyük Eserleri
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Küçük Sanatkarların Büyük Eserleri

Küçük Sanatkarların Büyük Eserleri

Çocuklarınızın çalışmalarına evinizde yeriniz hazır mı?

Çocuklarımızın minicik elleriyle, büyük bir keyif ve sabırla yaptıkları yaratıcı çalışmaları gördüğümüzde nasıl bu kadar yaratıcı olabildiklerine bazen inanamayız. Onların hayal gücü, yaratıcı fikirleri usta sanatçılara taş çıkarır çoğu zaman. İşte sizlere miniklerin büyük eserlerini en iyi şekilde değerlendirmek için farklı alternatifler...

Kartpostal

Yaptıkları resimleri taratıp çoğaltarak birer kartpostala dönüştürebilirsiniz. Özellikle büyükanne ve dedelerin çok hoşuna gidecek bir çalışma olacaktır. Torunlarının kendi el yazılarıyla ve kendine özgü çalışmalarıyla uzaklardan bir kart almak onlara ne kadar iyi gelecek tahmin edemezsiniz.

Çerçeve

Özellikle karton gibi sert malzemelerden yapılmış yaratıcı çalışmalar, bir aile fotoğrafınızı içine koymak için çok güzel bir çerçeve olacaktır. Çocuğunuzla yaşadığınız özel anları ve yaptığı çalışmaları bir arada ölümsüzleştirmiş olursunuz.

Masa Örtüsü

Özellikle yemek yemeyi sevmeyen çocuklarınızı kendi yaptığı evin bahçesinde yedirmeye ne dersiniz peki? İster yaptığı tek bir çalışmayı büyüterek isterseniz bir kaç çalışmadan karma yaparak baskı yaptıracağınız bir masa örtüsü gerçekten de çok eğlenceli olacak ve yemek yemeyi daha keyifli bir hale dönüştürecektir.

Paspas

Kapı girişinde kullandığınız paspas ya da halınızda bu yaratıcı çalışmalar gerçekten çok hoş bir hava verecek evlerinize.

Tablo

Onun en beğendiği fotoğrafını kendi odasına ya da sizin oturma odanıza uyacak renklerdeki bir çalışmasını evin en güzel kösesine koyarak ona gerçek bir sanatçıymış duygusunu yaşatabilirsiniz. Minik kağıt parçalarından yapılmış çalışmaları duvarınızda, çerçevelerde görmek gerçekten sizi inanılmaz bir şekilde büyüleyecek. Ekonomik açıdan biraz pahalı olsa da bu büyüyü yaşamaya değer.

Duvar Kağıdı

Çocuğunuzun odasına kendi yaptığı resimlerden birini duvar kağıdı yaptırdığınızı düşünün. Arkadaşları odasına ders çalışmaya geldiğinde nasıl da gururla gösterecektir onun için hazırladığınız bu sürprizi.

Sergi

Onların okulda ve evde yaptığı yaratıcı çalışmalardan derleyip, evinizde düzenleyeceğiniz küçük bir sergiyle arkadaşlarına ya da akrabalarınıza mini bir davet verebilirsiniz. Bu sayede hem diğer insanlarla sosyalleşmiş olacak hem de yaptığı tüm çalışmaları etrafındakilere gösterip kendine güveni artacaktır. Ayrıca bu yöntem sizin için en masrafsız yöntemdir. 

False