GeriOyun Ve Aktiviteler Geleceğin Yıldızları “Babalar ve Oğulları Kampı”nda!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Geleceğin Yıldızları “Babalar ve Oğulları Kampı”nda!

Geleceğin Yıldızları “Babalar ve Oğulları Kampı”nda!

En anlamlı Babalar Günü hediyesi…

24 yıldır yaz okulları, gençlik kampları ile çocuklara ve gençlere özel yaşam deneyimi sunan Geleceğin Yıldızları, 2001’den bu yana yılın belli dönemlerinde "Babalar ve Oğulları Kampı" düzenliyor. Kamğ2p 4-26 Mayıs tarihlernde Uludağ’da gerçekleşecek.

Günün 24 saatini çok nadiren bir arada geçirebilen babalar ve oğulları, bu kampta 3 gün boyunca hiç ayrılmıyor; anne, eş, kardeş olmadan birbirlerini keşfediyorlar. Babalar, hayatlarındaki en değerli rolü hatırlıyor, oğullar da babalarının yakın bir arkadaşı olabileceğinin farkına varıyor.

Geleceğin Yıldızları Genel Müdürü Osman Gözet “20 baba, 20 oğul yaşamlarının en özel yolculuklarından birine çıkıyor. Babalar ve oğulları düzenlenecek bu kampta, yaşamlarının belki de en keyifli ve unutulmaz anlarını geçirecek ve birbirlerini keşfedecekler. Uzman psikologların katkıları ile hazırlanan kamp programı sonrasında kampçılara yaşadığı bu özel deneyimi hatırlatacak bir sertifika veriliyor.” diyor.

Spor, dans, şarkı, doğa gezileri, babalar takımı-oğullar takımı yarışmaları ve günün her anı unutulmaz sürprizlerle dolu kamp, baba oğul iletişiminde yeni bir dönem başlatıyor. Bu kamp, baba oğul arasındaki rol-model ilişkisini güçlendiriyor ve nitelikli vakit sıkıntısı yaşayan babalar için ideal bir ortam sağlıyor.

Bu yıl 24-26 Mayıs'ta Uludağ'da gerçekleşecek kamp, birbirleri ile vakit geçirmek isteyen babalar ve oğullarını bekliyor. Kamp, annelerin eşlerine sunabileceği anlamlı ve popüler Babalar Günü hediyesinin başında geliyor.

www.geleceginyildizlari.com

False