GeriOyun Ve Aktiviteler Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu

Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu

Yaz tatilini sadece büyükler değil çocuklar da dört gözle bekler. Siz güneşlenirken, çocuğunuz da bu anı daha eğlenceli geçirsin istiyorsanız işte, çocuğunuza öğretebileceğiniz 7 eğlenceli plaj oyunu!

KOVA DOLDURMA YARIŞI

Küçük oyuncularınızın yorulmasına yol açacak kolay bir plaj yarışıdır.  Oyuncular ellerindeki kapları doldururlar ve boş kovaya doğru koşup doldurdukları kapları kovaya boşaltırlar. Kovayı ilk dolduran kazanır.

Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu

KUMDAN DAMLA KALE

Geleneksel kumdan kalenin bir de bu halini denemelisiniz. Kovanızın yarısını kum kalan yarısını ise su ile doldurun. Kaleyi oluşturmak için kovanın içine doldurduğunuz ıslak kumu plastik bir huni ile ince ince dökün eğer huniniz yoksa boş su şişesini altından keserek kendi huninizi oluşturabilirsiniz.

KUM VE DENİZ KABUĞU İLE SANAT

Küçük sahilcilerinizi güzel taşlar, deniz kabukları ve çubuklar aramak için keşfe çıkarın. Daha sonra buldukları  güzel malzemeler ile kumun üstünde eğleneceli ve yaratıcı figürler oluşturmalarına izin verin.

Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu

MÜZİKAL HAVLULAR

Bu aktiviteye her yaştan plaj müdavimi katılabilir. Havlularınızı bir daire içine serin ve eğlenceli plaj müzikleri açın.

HEDEF OYUNU

Kuma sopalar ile birkaç daireler çizin ve içine sayılar yazın. Küçük oyuncularınıza taş verin ve puan toplamak amacıyla içlerinde sayı yazan hedeflere atmaya çalışsınlar. En çok puanı toplayan kazanır.

PLAJ BOVLİNGİ

Piramit figürü oluşturacak şekilde kumda 6 adet delik açın. Deliklere yuvarlamak için çocuklara tenis topları verin.

    
Çocuklarınız için 7 eğlenceli plaj oyunu
   

MASALLAR

Güneşin altında biraz vakit geçirdikten sonra çocuğunuza iyi bir kitap okumak için ara verin.

False