GeriÇocuk Sağlığı Palladium'a 23 Nisan geldi!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Palladium'a 23 Nisan geldi!

Palladium'a 23 Nisan geldi!

Palladium, 23 Nisan'da çok özel etkinliklere imza atıyor.

İstanbul'un alışveriş ve sonsuz yaşam küresi Palladium, 23 Nisan'da çok özel etkinliklere imza atıyor.

Avm mfi partners tarafından yönetilen; zengin marka karması, konumu ve kampanyalarıyla, konuklarına alışverişin ötesinde farklı bir yaşam deneyimi sunan, Palladium, 23 Nisan için çocuklara özel hazırlanan etkinliklerle, bu özel günün karnaval havasında geçmesini sağlıyor.

* Uluslararası Çocuk Şenliği Festivali'nde; Macaristan, Slovakya, Bosna-Hersek, Makedonya, Bulgaristan ve Gürcistan'dan yaklaşık 250 misafir çocuk, danslarını Palladium'da sergileyecekler.

* Ünlü sanatçılar Betül Arım ve Dilek Yorulmaz, masal etkinliğinde anlatacakları masallarla, çocukları hayal dünyasında gezintiye çıkaracaklar.

* Bakugan etkinliği ile çocuklar, metal kartlar ve manyetik toplar ile bir yandan keyifli saatler geçirecekler.

Palladium'da uluslararası çocuk şenliği

23 Nisan tarihinde gerçekleştirilecek Uluslararası Çocuk Şenliği Festivali'nde; Macaristan, Slovakya, Bosna-Hersek, Makedonya, Bulgaristan ve Gürcistan'dan yaklaşık 250 misafir çocuk, danslarını Palladium'da sergileyecekler. Ayrıca festival kapsamında, Palladium ve Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle, Ataşehir İlköğretim Okulu Öğrencileri tarafından "ÇİÇEKLERLE ATATÜRK" konulu teknoloji ve tasarım sergisi açılacak.

Ünlülerden çocuklara masallar

23 Nisan'da Palladium'a gelen çocuklar, masalların büyülü dünyasına yolculuğa çıkacak. Çocuklar, saat 14.00'da başlayacak olan masal etkinliğinde, ünlü sanatçılar Betül Arım ve Dilek Yorulmaz'dan masallar dinleyerek çocuk şenliğinin keyfini yaşayacaklar.

Bakugan etkinliği

Palladium, tüm dünyada büyük yankı uyandıran Bakugan Çizgi Filmi'ni ve oyununu çocuklarla buluşturuyor.

23 - 24 Nisan tarihlerinde 10.00 - 19.00 saatleri arasında düzenlenecek Bakugan etkinliği ile çocuklar, metal kartlar ve manyetik toplar ile bir yandan keyifli saatler geçirecekler, bir yandan da strateji yeteneklerini sergilerken, tatlı bir rekabet içinde olacaklar.

Bakugan Çizgi Filmi'nin üçüncü sezon heyecanı ilk kez Palladium'da yaşanacak.

False